Λάρισα: Βλέπει τον Ιοάν Φίλιπ

Λάρισα: Βλέπει τον Ιοάν Φίλιπ
Photo Credits: INTIME

Ψάχνεται για ενίσχυση η Λάρισα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ρουμανίας, η Λάρισα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ιοάν Φίλιπ.

Η Λάρισα ψάχνεται να ενισχυθεί ώστε του χρόνου να διεκδικήσει μία από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Τα ονόματα που έχουν εμπλακεί με την ομάδα της Θεσσαλίας είναι αρκετά και από την Ρουμανία, προσθέτουν ένα ακόμα.

Ο λόγος για τον Ιοάν Φίλιπ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ντιναμό Βουκουρεστίου. Σύμφωνα με Ρουμάνικα ΜΜΕ, οι «βυσσινί» βλέπουν με καλό μάτι την απόκτηση του έμπειρου μέσου, ωστόσο δεν έχει υπάρξει κάτι πιο προχωρημένο. Ο ελληνικός σύλλογος, μετά τις επιτυχημένες μεταγραφές των Γκάμπριελ Τόρζε και Φιλίπ Στελιάνο, κοιτάει αρκετά την ρουμάνικη αγορά ώστε να βρει και άλλες τέτοιες περιπτώσεις.

Στην ομάδα του Βουκουρεστίου, ο 31χρονος χαφ έμεινε για ενάμιση χρόνο, σημειώνοντας 43 συμμετοχές και ένα τέρμα. Ακόμα, έχει παίξει μόλις φορά, μακριά από την χώρα του, για χάρη της Ουγγρικής Ντεμπρεσέν, όπου μέτρησε 51 αγώνες με πέντε ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X