Μαίνεται η φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας: Πύρινο μέτωπο 10 χιλιομέτρων

Μαίνεται η φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας: Πύρινο μέτωπο 10 χιλιομέτρων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πιο δύσκολη νύχτα τους πέρασαν οι κάτοικοι έξι οικισμών στην Κορινθία, όπου η φωτιά συνεχίζει να καίει.

Ολο το βράδυ οι χερσαίες δυνάμεις της πυροσβεστικής συνέχιζαν να επιχειρούν στις Κεχριές, αλλά και τις γύρω περιοχές, που εκκενώθηκαν έγκαιρα, καθώς οι φλόγες έφτασαν μέχρι τα σπίτια. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλη Βαθρακογιάννη, το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή την ώρα, με τις περισσότερες διάσπαρτες εστίες, εντοπίζεται στο Γαλατάκι.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν μάχη όλη τη νύχτα, ενώ βοήθησε τον γεγονός ότι έπεσαν οι δυνατοί άνεμοι στην περιοχή. Αυτήν την ώρα επιχειρούν 236 πυροσβέστες με 54 οχήματα, 15 ομάδες πεζοπόρων. Παράλληλα, με το πρώτο φως δόθηκε η εντολή για ρίψεις νερού από 6 ελικόπτερα και 4 αεροσκάφη. Στην πυροσβεστική κάνουν λόγω για δύσκολη φωτιά και τονίζουν ότι στις προσπάθειες κατάσβεσης συνδράμουν και εθελοντές πυροσβέστες καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου των Περιφερειών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στόχος είναι να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες ώστε να τεθεί ευκολότερα υπό έλεγχο. Σημειώνεται, ότι τις ενέργειες των πυροσβεστικών δυνάμεων συντονίζει ο αρχηγός του Σώματος Στέφανος Κολοκούρης.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X