«Ο Μπάρκας θέλει να πάει στη Σέλτικ»

«Ο Μπάρκας θέλει να πάει στη Σέλτικ»
Photo Credits: INTIME

Επιμένουν για Μπάρκα οι Σκωτσέζοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σέλτικ θέλει τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Βασίλη Μπάρκα και θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή μέσα στο καλοκαίρι, αυτό υποστηρίζει η Sun της Σκωτίας.

Όπως σας αποκάλυψε το enwsi.gr οι πρωταθλητές Σκωτίας κατέθεσαν πρόταση για τον Έλληνα τερματοφύλακα, όμως αυτή απορρίφθηκε από την διοίκηση.

Σύμφωνα με το βρετανικό μέσο ο Μπάρκας θέλει να πάει στη Σέλτικ και η μεταγραφή του θα προχωρήσει αν τελικά οι δύο ομάδα τα βρουν στις διαπραγματεύσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι η πρόταση που έφτασε ήταν 3,5 εκατομμύρια ευρώ συν 1 εκατομμύριο ευρώ ακόμη με μορφή μπόνους. Ένα ποσό που επουδενί δεν ικανοποιεί τα «θέλω» της ΑΕΚ που έχει βάλει στόχο την πώληση του Μπάρκα με 7-8 εκατομμύρια .ευρώ.

Για νούμερο «ένα» θέλει τον Μπάρκα η Σέλτικ

Ο Μπάρκας έχει δείξει τόσο με την παρουσία τους στην Ένωση, όσο και με την παρουσία του στην Εθνική, την ικανότητα του.

Η Σέλτικ βλέπει στο πρόσωπο του Έλληνα τερματοφύλακα το «νούμερο ένα» της ομάδας, με τον Scott Bain να είναι ο αναπληρωματικός.

Όπως αναφέρει το βρετανικό Μέσο ο Μπάρκας είναι ο κύριος στόχος της ομάδας και το μόνο που απομένει είναι οι δύο πλευρές να τα βρουν στο οικονομικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X