Ενδιαφέρεται για Λημνιό η Τορίνο

Ενδιαφέρεται για Λημνιό η Τορίνο
Photo Credits: INTIME

Την περίπτωση του Δημήτρη Λημνιού από τον ΠΑΟΚ εξετάζει η Τορίνο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα «ραντάρ» της Τορίνο έχει μπει ο Δημήτρης Λημνιός. Μπορεί το πρωτάθλημα στην Ιταλία να μην έχει ολοκληρωθεί, αλλά στην Τορίνο σχεδιάζουν ήδη το «αύριο» του συλλόγου. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νταβίντε Βενιάτι, έχει σε εκτίμηση τον Λημνιό, καθώς τον ήθελε και όταν ήταν στην ΣΠΑΛ.

Μάλιστα στην Ιταλία συζητιέται έντονα το όνομα του άσου του ΠΑΟΚ και του φλερτ με την Τορίνο, με τη σχετική αποκάλυψη να έχει γίνει από τον αθλητικό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.  Το συμβόλαιό του με τον “Δικέφαλο του Βορρά” ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Ο ΠΑΟΚ δεν θα ήταν καθόλου αρνητικός σε μία καλή οικονομικά πρόταση, και θα συναινούσε στην παραχώρηση του 22χρονου winger. Την φετινή σεζόν ο Λημνιός έπαιξε 43 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με απολογισμό 6 γκολ και 7 ασίστ.

Ο Λημνιός δεν είναι η μόνη περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει, καθώς μία προσιτή περίπτωση είναι ο Τζιάκομο Μποναβεντούρα που μένει ελεύθερος από την Μίλαν, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται στο τέλος της χρονιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X