Τελικός μέχρι την άλλη Τετάρτη ή τέλη Αυγούστου! -Πρόταση για AEL FC Arena και Βόλο

Η κρυστάλλινη στάση της ΑΕΚ στις παλινωδίες του Ολυμπιακού για τον τελικό!
Photo Credits: INTIME

Τα δεδομένα για τον Τελικό του Κυπέλλου Eλλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε οριακό σημείο βρίσκεται η υπόθεση του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά τις συνεχείς παλινωδίες του Ολυμπιακού και τις κωλοτούμπες, το παιχνίδι του τίτλου είναι στον… αέρα. Ωστόσο, τα δεδομένα πλέον είναι δύο. Ο τελικός να γίνει είτε μέχρι την Τετάρτη 29 Ιουλίου, είτε στα τέλη του Αυγούστου με τις 30 του μήνα να είναι η πιθανότερη ημερομηνία στο δεύτερο σενάριο.

Η αλλαγή της έδρας του τελικού του Κυπέλλου είναι ένα θέμα το οποίο οδήγησε στην ΕΠΟ στην αναβολή του αγώνα και στο να επιμένει ότι θα βγει απόφαση για την ημέρα και την ώρα του αγώνα την προσεχή Δευτέρα στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας. Ένα θέμα καθυστέρησης είναι η προκήρυξη διαγωνισμού για τα Led και τις διαφημιστικές πινακίδες που είχε ήδη δρομολογηθεί για το γήπεδο της Ριζούπολης και αποκλειστικά για εκεί.

Σύμφωνα με την gazzeta.gr, άλλες πηγές στην ΕΠΟ κάνουν λόγο ότι θα καταβληθεί προσπάθεια το ματς να γίνει πιο νωρίς μες στον Αύγουστο. Επίσης στο τραπέζι έχει πέσει η πρόταση από στελέχη της ελληνικής Ομοσπονδίας για να γίνει ο αγώνας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ είτε στο AEL FC Arena είτε στο Πανθεσσαλικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X