Πρόεδρος Λιντς: «Δεν πήραμε Ζλάταν, θέλουμε Καβάνι»!

Πρόεδρος Λιντς: «Δεν πήραμε Ζλάταν, θέλουμε Καβάνι»!
Photo Credits: INTIME

Η Λιντς πανηγυρίζει την ιστορική επάνοδο στην Premier League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λιντς πανηγυρίζει την ιστορική επάνοδο στην Premier League μετά από 16 χρόνια, την οποία ο πρόεδρος Αντρέα Ραντριτζάνι θέλει να συνδυάσει με ένα μεταγραφικό «μπαμ» επιπέδου… Έντινσον Καβάνι!

Ο 33χρονος Ουρουγουανός επιθετικός παραμένει ελεύθερος μετά το τέλος του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν και ο 46χρονος Ιταλός επιχειρηματίας, πρόεδρος και μεγαλομέτοχος των Παγωνιών, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτησή του.

Τον Ιανουάριο, άλλωστε, όπως αποκάλυψε, προσπάθησε ανεπιτυχώς να ντύσει στα λευκά τον… Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς! «Το προσπαθήσαμε τον Ιανουάριο, αλλά επέλεξε την Μίλαν και η ιδέα έμεινε στην άκρη» εξήγησε ο Ραντριτζάνι, λέγοντας για τον Καβάνι ότι «είναι ακόμα ελεύθερος και τον έχουμε σκεφτεί, αλλά δεν θα κάνουμε τίποτα χωρίς να μιλήσουμε με τον προπονητή (σ.σ. Μαρσέλο Μπιέλσα)».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X