ΑΕΚ: Η Γκόρνικ θέλει να κρατήσει Γιακουμάκη, Βασιλαντωνόπουλο-Η αντιπρόταση

ΑΕΚ: Η Γκόρνικ θέλει να κρατήσει Γιακουμάκη, Βασιλαντωνόπουλο-Η αντιπρόταση
Photo Credits: INTIME

Οι Πολωνοί δεν μπορούν να δώσουν 500.000 ευρώ στην ΑΕΚ και έκαναν αντιπρόταση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Γκόρνικ και μένει να φανεί τι θα γίνει με το μέλλον τους.

Οι δύο δανεικοί από την ΑΕΚ παρότι έπαιξαν μόλις το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, εντυπωσίασαν τους Πολωνούς και μέτρησαν συνεχόμενες συμμετοχές στη βασική ενδεκάδα.

Πλέον, η Γκόρνικ εξετάζει όλες τις επιλογές για να διατηρήσει στο ρόστερ τους δύο Έλληνες παίκτες, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να δώσει 500.000 ευρώ στην ΑΕΚ για να τους κρατήσει, όπως αναφέρει το sport24.

Ωστόσο, η διοίκηση της πολωνικής ομάδας έχει κάνει αντιπρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση των δικαιωμάτων τους με αντάλλαγμα μόνο ποσοστά μεταπώλησης.

Η συγκεκριμένη πρόταση δεν ακούστηκε άσχημα στους ανθρώπους της ΠΑΕ και είναι υπό εξέταση, καθώς αφενός έτσι η ΑΕΚ βγάζει από πάνω της τα συμβόλαια των δύο παικτών, αφετέρου μέσω της συνέχισης της καριέρας τους στη Γκόρνικ, υπάρχει σημαντικά μεγαλύτερη πιθανότητα μελλοντικού κέρδους μέσω μεταπώλησης, καθώς εκεί είναι βέβαιο ότι θα παίζουν, σε αντίθεση φυσικά με την ΑΕΚ που δύσκολα θα καταφέρουν να κερδίσουν χώρο και χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X