Ποιός και πως «φύτεψε» τις μολότοφ κοντά στην «Αγιά Σοφιά»;

Ποιός και πως «φύτεψε» τις μολότοφ κοντά στην «Αγιά Σοφιά»;
Photo Credits: INTIME

Oι μολότοφ που... ανακάλυψε η ΕΛΑΣ για να στήσει σκηνικό τρόμου ενόψει τελικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως βρήκε βόμβες μολότοφ και άλλα… διάφορα στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας δίπλα από την «Αγιά Σοφιά». Ξαφνικά, λίγες ημέρες πριν τον τελικό της Ριζούπολης και αμέσως μετά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διεξαγωγή του.

Μετά την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ πολλά ερωτήματα τέθηκαν για το χρονικό και για τα συγκεκριμένα ευρήματα. Η περίοδος είναι… περίεργη σε όλα τα μέτωπα και μια τέτοια κίνηση θα ήταν πολύ βολική για συγκεκριμένα… αφηγήματα.

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα ώστε να βρεθούν βίντεο και στοιχεία για τα άτομα που άφησαν τις μολότοφ. Αναζητούνται βίντεο από κάμερες ασφαλείας που θα βοηθήσουν να λυθεί το μυστήριο της ταυτότητας των δραστών.

Το συγκεκριμένο θέμα και ο τρόπος που το χρησιμοποίησε ο Ολυμπιακός δημιούργησε πολλά ερωτηματικά και λογικά υπάρχουν πολλές υπόνοιες για προβοκάτσια…

Το ερώτημα είναι πλέον ποιός και πως φύτεψε τις μολότοφ κοντά στην «Αγιά Σοφιά»;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X