Η αναβολή είναι «ήττα» του Ολυμπιακού

Η αναβολή είναι «ήττα» του Ολυμπιακού

Ο Ενωσίτης γράφει για τα περίεργα... καμώματα του Ολυμπιακού που τον οδήγησαν σε... αυτογκόλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα… καμώματα του Ολυμπιακού οδήγησαν στην αναβολή του τελικού του Κυπέλλου, στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στην Ελλάδα.

Το τελευταίο διάστημα τα… θέλω των «ερυθρόλευκων» άλλαζαν σχεδόν καθημερινά για έναν και μοναδικό λόγο. Να μην παίξουν στη Ριζούπολη.

Με μέγιστη προπαγάνδα μέσω του MEGA και των «κόκκινων» ιστοσελίδων, έφτασαν στο σημείο να αναφέρουν, εκτός από το χορτάρι και τη «γειτονιά της ΑΕΚ» και για τις γάτες που υπάρχουν γύρω από το γήπεδο του Απόλλωνα.

Πρότειναν κάθε λογής γήπεδο, αλλά δεν ήθελαν στην αρχή το ΟΑΚΑ γιατί ήταν έδρα της ΑΕΚ και μετά την Ριζούπολη γιατί είναι… κοντά στο παλιό γήπεδο της ΑΕΚ.

«Αυτογκόλ» ίσα με τον… Πειραιά

Και εν τέλει φτάσαμε να αναβληθεί ο αγώνας, ο τελικός να πηγαίνει πλέον για τις 30 Αυγούστου και η ομάδα του Πειραιά να έχει βάλει ένα μεγάλο… αυτογκόλ.

Πείτε μου εσείς; Πιστεύετε πως ο Ολυμπιακός είναι ωφελημένος από όλη αυτήν τη διαδικασία; Προσωπικά, δεν βλέπω τίποτα που να κέρδισαν στο φινάλε. Είχαν τη δυνατότητα να πάνε σε έναν τελικό, με το μέγιστο δυνατό ψυχολογικό πλεονέκτημα, έχοντας επικρατήσει σε ντέρμπι λίγες ημέρες πριν. Είχαν την επιλογή, να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ δίχως έναν εκ των πλέον κομβικών παικτών της στην άμυνα, καθώς ο Τσιγκρίνσκι δεν προλάβαινε και ήταν φανερό πως οι επιλογές ήταν περιορισμένες.

Δεν είναι μόνο αυτά.

Ο Ολυμπιακός ήθελε αγωνιστική εγρήγορση ενόψει της ευρωπαϊκής ρεβάνς. Τι έγινε τελικά; Τώρα θα ψάχνει για φιλικά και τρόπο να μαζέψει τους παίκτες του από τις παραλίες. Το σημαντικότερο όλων βέβαια, είναι πως ο τελικός θα διεξαχθεί με νέες ομάδες. Με την ΑΕΚ να έχει κάνει κινήσεις στις μεταγραφές, να έχει χρόνο για να κλείσει τα θέματα της. Περισσότερο μάλιστα από τον Ολυμπιακό, δεδομένου πως η ΑΕΚ μπήκε σε φάση αναστολής από χθες, ενώ ο Ολυμπιακός θα είναι στην τσίτα τουλάχιστον μέχρι τις 6 Αυγούστου.

Γιατί τα έκανε όλα αυτά ο Ολυμπιακός;

Γιατί δεν ξέρει τι θέλει. Γιατί ισχύει απόλυτα αυτή η διχασμένη προσωπικότητα που σας περιέγραφα πριν από λίγο καιρό.

Από τη μια σκληροί, αλαζόνες και γεμάτη περιφρόνηση για τους αντιπάλους, από την άλλη γκρινιάρηδες, ενάντιοι στο οτιδήποτε, απλά για να πουν κάτι. Θαρρείς και όλος ο κόσμος κινείται γύρω από αυτούς.

Εβαλε στο κόλπο τη θύρα 7, την Περιφέρεια, μέχρι και την Αστυνομία για να μην παίξει στη Ριζούπολη. Μετά ήθελε να παίξει στο ΟΑΚΑ, κι ας μην το επιτρέπει η προκήρυξη. Για να πιέσει προς αυτό, η αστυνομία ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν μπορεί να εξασφαλίσει την τάξη σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών στην Ριζούπολη, αλλά και σε κανένα άλλο γήπεδο της Αττικής και πρότεινε τη μεταφορά του εκτός.

Όταν συνειδητοποίησαν, ότι αυτό σήμαινε αυτόματα τη μετάθεση του τελικού κατά μία εβδομάδα, είδαν τη φάκα να τους μαγκώνει…

Εστειλαν επιστολή σήμερα να παίξει με την ΑΕΚ την Κυριακή. Λες και πάει στην αλάνα με την μπάλα του να παίξει με την παρέα του. Αστειότητες. Σαν και αυτούς. Που δεν τιμούν το αγωνιστικό έργο του Πέδρο Μαρτίνς και των ποδοσφαιριστών του.

Ο Ενωσίτης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X