Δώνης: «Δε μιλούσα ποτέ με τον Αλαφούζο»

Δώνης: «Δε μιλούσα ποτέ με τον Αλαφούζο»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Δώνης σε συνέντευξη του τόνισε ότι δεν είχε ποτέ συχνή επαφή με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Δώνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Onsports.gr μίλησε για το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό και για όλα όσα συνέβησαν αυτά τα δύο χρόνια.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στο Onsports.gr:

«Ποτέ δεν έκανα συζητήσεις με τον Αλαφούζο. Μίλησα με τον Νταμπίζα, τον Παϊρόζ και τον Αβραάμ Γκραντ. Κάναμε τρία ραντεβού. Ο Αβραάμ Γκραντ είχε πληροφορίες για μένα. Συζητήσαμε διάφορα προπονητικά θέματα και ήταν σα να ξεκινούσε η συνεργασία. Δε θα ήταν αμέτοχος ο κ. Αλαφούζος, θα ήταν όμως από πίσω. Είχαμε να τρέξουμε ένα πρότζεκτ με συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα και από τη δεύτερη σεζόν θα είχαμε περισσότερα χρήματα και την τρίτη θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε Πρωτάθλημα. Το πλάνο δεν ήταν να αναπτυχθούν οι Έλληνες μικρής ηλικίας, αλλά να συμβεί αυτό με όλο το ρόστερ. Να φτάσουν στα όριά τους να δούμε ποιοι μπορούν να μείνουν.
Ο Παϊρόζ έχει βάλει κι ένα ποσό γύρω στις 800.000 ευρώ. Αυτή ήταν η πραγματικότητα».

Για το αν θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό αν δεν υπήρχαν οι επαφές με Παϊρόζ και Γκραντ: «Πάλι θα το έκανα. Για μένα η απόφασή μου είχε να κάνει με τον Παναθηναϊκό όχι με τα πρόσωπα. Ο καθένας λέει πως ο Δώνης θα πάρει τόσα αποζημίωση. Ο Δώνης στον ΑΠΟΕΛ μόνο για τον εαυτό του μπορούσε να φτάσει 1.000.000. Ο Δώνης στην Αραβία έπαιρνε πάνω από 1.500.000. Στον Παναθηναϊκό τον πρώτο χρόνο πήρα 240.000 ευρώ. Και το λέω επειδή δεν κρύβω ποτέ απ’ την εφορία πράγματα. Και τα 700.000 ευρώ που λένε για αποζημίωση, πρέπει να ξέρουν πως όλο το τιμ είχε πολλά χρωστούμενα. Η αποζημίωση ήταν γύρω στις 250.000».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X