Βόλεϊ: Ανακοίνωσε την Κωνσταντίνα Πατέλη η ΑΕΚ

Βόλεϊ: Ανακοίνωσε την Κωνσταντίνα Πατέλη η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Νέο μέλος στην ομάδα γυναικών της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Κωνσταντίνα Πατέλη. Η 22χρονη (20/06/1998) πασαδόρος, ύψους 1,73 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και επιστρέφει στο “κιτρινόμαυρο” ρόστερ μετά από απουσία 4 ετών.

Η Κωνσταντίνα Πατέλη ξεκίνησε το βόλεϊ από τις Αμαζόνες, για να ακολουθήσει τη διετία 2012-14 το Μαρκόπουλο. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, όπου για 2 έτη αγωνίστηκε τόσο στη γυναικεία ομάδα, όσο και στις κορασίδες. Από το 2016 μετακόμισε για τις ΗΠΑ και το West Virginia University of Technology με υποτροφία, όπου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της στο κολεγιακό πρωτάθλημα τα τελευταία 4 χρόνια.

Η Κωνσταντίνα Πατέλη υπέγραψε το συμβόλαιό της στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου την υποδέχθηκε ο Team Manager του τμήματος, Νίκος Παναγιωτίδης, ο οποίος και της ευχήθηκε κάθε επιτυχία με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Κωνσταντίνα Πατέλη δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από μία τετραετία στην Αμερική επιστρέφω στην ΑΕΚ. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από το προηγούμενο πέρασμά μου από την ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Συλλόγου που με εμπιστεύεται με την άνοδο της ομάδας στη Volleyleague. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιτύχουμε τους στόχους μας και εύχομαι να έχουμε μία όμορφη χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς“.

Κωνσταντίνα, καλωσήρθες πίσω στην οικογένεια της ΑΕΚ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X