Προβληματισμός στην κυβέρνηση για τον συνωστισμό στην φιέστα του Ολυμπιακού: «Δεν είναι η εικόνα που θέλουμε» (VIDEO)

Προβληματισμός στην κυβέρνηση για τον συνωστισμό στην φιέστα του Ολυμπιακού: «Δεν είναι η εικόνα που θέλουμε» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Θορυβημένη η κυβέρνηση με όσα έγιναν σε Καραϊσκάκη-Πειραιά χθες βράδυ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φιέστα… κορωνοϊού έκαναν χθες βράδυ στο Καραϊσκάκη οι φίλοι του Ολυμπιακού.

Από νωρίς χθες το απόγευμα περίπου 6.000 φίλαθλοι των Πειραιωτών έδωσαν το «παρών» έξω από το γήπεδο του Ολυμπιακού ώστε να πανηγυρίσουν τον τίτλο και να δουν το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ηταν ο… ένας πάνω στον άλλον, χωρίς να τηρούν τις κατάλληλες αποστάσεις, ενώ φυσικά – σχεδόν – κανείς δεν φορούσε μάσκα. Όλα αυτό… εν καιρώ κορωνοϊού!

Πριν λίγες ημέρες η κυβέρνηση είχε απαγορεύσει τα πανηγύρια, γιατί παρατηρήθηκε συνωστισμός, μαγαζιά κλείνουν για την ίδιο λόγο, ενώ χιλιάδες Έλληνες έχουν χάσει τις δουλειές τους εξαιτίας του μειωμένου τουρισμού.

Οι ευθύνες της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι τεράστιες για το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς εξ αρχής οι άνθρωποι του Ολυμπιακού γνώριζαν πως μια τέτοια κίνηση θα τραβούσε πολύ κόσμο, άρα οι πιθανότητες συνωστισμού έξω από το γήπεδο ήταν πολλές.

Προβληματισμός στην κυβέρνηση

Σήμερα έγινε ερώτηση προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα σχετικά με την παρουσία κόσμου του Ολυμπιακού έξω από το Καραϊσκάκης, αλλά και για το αν υπάρχει ευθύνη της Πολιτείας και της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα φαινόμενα συνωστισμού έξω από το γήπεδο.

Ο Στέλιος Πέτσας στην απάντησή του ανέφερε: «Είναι μια εικόνα η οποία δεν είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε. Όλες τις περιπτώσεις στο παρελθόν που έχουμε δει συγχρωτισμό, έχουμε καταδικάσει τέτοιου είδους φαινόμενα και γι αυτό το λόγο έχουμε πάρει μέτρα περιορισμού τέτοιου είδους εκδηλώσεων με τελευταία την απόφασή μας για την απαγόρευση των πανηγυριών. Δεν είναι η εικόνα που θέλουμε να δίνουμε και αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μας προβληματίσει για το μέλλον. Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που έγινε αυτό».

Δείτε τι δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X