Το αντίο του Ρέι στην ΑΕΚ: «Μπορούσαμε να κατακτήσουμε και άλλα τρόπαια - Ελπίζω να επιστρέψω»

Ρέι: «Έδωσα όλο μου το είναι για να πάρει η ΑΕΚ το τρόπαιο»
Photo Credits: INTIME

Ο Κέντρικ Ρέι αποχαιρέτησε την ΑΕΚ

Ο Κέντρικ Ρέι αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Πετκίμ, αγωνιζόμενος υπό τις οδηγίες του Κεστούτις Κεμζούρα και λίγο πριν κλείσει οριστικά το deal με την τουρκική ομάδα είπε το δικό του «αντίο» στον κόσμο της ΑΕΚ.

Στο μήνυμά του μέσα από το Sdna, αναφέρθηκε σε όσους τον στήριξαν κατά τη διάρκεια της σεζόν, τόνισε πως απόλαυσε την παρουσία του στην ομάδα και εξέφρασε την ελπίδα να φορέσει και πάλι την φανέλα της Ένωσης στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα του Αμερικανού γκαρντ: «Το ταξίδι μου στην ΑΕΚ ήταν τρομερό. Είμαι χαρούμενος που αποτέλεσα κομμάτι κάτι ξεχωριστού φέτος, καθώς πετύχαμε 1 από τους στόχους μας, κερδίζοντας το Κύπελλο Ελλάδας. Αλλά δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τη διεκδίκηση των άλλων 2 στόχων που είχαμε θέσει. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ήταν μαζί μου στα σκαμπανεβάσματα της σεζόν.

Ευχαριστώ για αυτή την εκπληκτική σεζόν! Παρ’ ότι δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τη σεζόν θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κι άλλους τίτλους. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά για αυτή την υπέροχη χρονιά και ελπίζω μια μέρα να φορέσω και πάλι τη φανέλα της ΑΕΚ»

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X