«Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Αυτά είναι τα πρόσωπα που θα μπουν στη σειρά

«Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Αυτά είναι τα πρόσωπα που θα μπουν στη σειρά

Για όγδοη σεζόν θα μεταδίδεται στην τηλεόραση του ALPHA η σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όγδοη σεζόν θα μεταδίδεται στην τηλεόραση του ALPHA η σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». Η κωμική σειρά του καναλιού της Κάντζας σημείωσε και φέτος μεγάλη επιτυχία κι έτσι οι ιθύνοντες του σταθμού άναψαν το πράσινο φως για νέα επεισόδια.

Έτσι θα γράψει την δική της ξεχωριστή ιστορία στην ελληνική τηλεόραση αφού θα γίνει η μακροβιότερη κωμική σειρά. Η «Μουρμούρα» με τα νέα επεισόδια θα φτάσει τις οκτώ σεζόν μετάδοσης ξεπερνώντας τις «Επτά θανάσιμες πεθερές» του Mega που ήταν στον αέρα για επτά σεζόν.

Φυσικά τη νέα σεζόν αναμένονται και πάλι αλλαγές στο καστ. Άλλωστε τρεις ηθοποιοί παραμένουν στη σειρά από το καστ της πρώτης σεζόν. Στη σειρά θα υπάρξουν όπως κάθε και διάφορα γκεστ που θα εμπλουτίσουν το σενάριο με διάφορα ευτράπελα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα media.gr στον νέο κύκλο θα δούμε την Άννυ Θεοχάρη που θα υποδυθεί τη Μένη, τον Ηλία Μουλά που θα υποδυθεί τον Στέλιο και τον Τόλη Παπαδημητρίου που θα υποδυθεί τον Ηλία. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η παραγωγή έχει δώσει τα χέρια με τον Κωνσταντίνο Τζούμα και την Σμαράγδα Καρύδη τους οποίους θα δούμε σε ρόλους – έκπληξη.

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας θα παίξει έναν ψυχίατρο στον οποίο θα απευθυνθεί ένα από τα ζευγάρια της σειράς. Όσο για τη Σμαράγδα Καρύδη θα υποδυθεί μία εκδότρια από την Κρήτη που συναντά τον Μηνά και τη Βούλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X