Πλήρης ανευθυνότητα: Στον Πειραιά δεν κολλάει ο κορωνοϊός!-Ο ένας πάνω στον άλλον (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Πλήρης ανευθυνότητα: Στον Πειραιά δεν κολλάει ο κορωνοϊός!-Ο ένας πάνω στον άλλον (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ολυμπιακός, Δήμος Πειραιά και οπαδοί δεν τήρησαν τίποτε από αυτά που φωνάζουν οι «ειδικοί»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός νίκησε χθες την ΑΕΚ στο Καραΐσκάκη και μετά το ματς έκανε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μέχρι εδώ, όλα καλά.

Όμως αυτό το οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι πρόκειται για μια φιέστα που έγινε στην εποχή του κορωνοϊού. Από νωρίς περίπου 6.000 φίλαθλοι των Πειραιωτών έδωσαν το «παρών» έξω από το γήπεδο του Ολυμπιακού ώστε να πανηγυρίσουν τον τίτλο και να δουν το παιχνίδι με την Ένωση.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, 6.000 άτομα ήταν ο… ένας πάνω στον άλλον, χωρίς να τηρούν τις κατάλληλες αποστάσεις, ενώ φυσικά – σχεδόν – κανείς δεν φορούσε μάσκα!

Όλα αυτό… εν καιρώ κορωνοϊού!

Πριν λίγες ημέρες η κυβέρνηση είχε απαγορεύσει τα πανηγύρια, γιατί παρατηρήθηκε συνωστισμός, ενώ χιλιάδες Έλληνες έχουν χάσει τις δουλειές τους εξαιτίας του μειωμένου τουρισμού. Την ίδια ώρα κανείς δεν ασχολήθηκε με την φιέστα που έγινε στον Πειραιά.

Και ερώτημα είναι; Ήταν κάτι άγνωστο; Ο ίδιος ο Ολυμπιακός είχε φροντίσει ώστε να γίνει μια «μεγαλειώδης» φιέστα τοποθετώντας γιγαντοοθόνες έξω από το γήπεδο, ενώ και ο ίδιος ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης είχε κάνει κάλεσμα προς τον κόσμο των «ερυθρολεύκων» να μαζευτεί έξω από το γήπεδο.

Όπως είδαμε, ο Ολυμπιακός έκανε μια φιέστα με λέιζερ, ανοιχτό λεωφορείο που έκανε τον γύρο της περιοχής, εκατοντάδες κόσμος στους δρόμους και φυσικά όλα αυτό με την ανοχή της πολιτείας.

Μάλιστα, κανέναν από τα γνωστά ΜΜΕ δεν έκανε αναφορά στον συνωστισμό, αλλά αναφέρθηκε μόνο στην «μεγαλειώδης», όπως την χαρακτήρισαν, φιέστα των πρωταθλητών.

Η ειρωνεία είναι ότι οι ίδιοι αναφέρονται σε διάφορα «κορωνο-πάρτι», όπως χαρακτηριστικά τα γράφουν, τα οποία συνήθως έχουν μερικές δεκάδες άτομα. Αλήθεια, η «κορωνο-φιέστα», δεν τους ενόχλησε; Ξεχάσαμε τόσο γρήγορα το τι έχει γίνει στη Σερβία, όταν περίπου 20.000 οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα πήγαν στο γήπεδο της ομάδας τους; Η γειτονική χώρα από τότε ζει τον εφιάλτη του κορωνοϊού, μετρώντας καθημερινά εκατοντάδες νέα κρούσματα.

Ή μήπως ξεχάσαμε ότι το Μπέργκαμο της Ιταλία έζησε τον εφιάλτη της πανδημίας εξαιτίας ενός αγώνα ανάμεσα στην Αταλάντα και στην Βαλένθια;

Την ίδια ώρα τα γήπεδα της χώρας μας παραμένουν χωρίς οπαδούς, παρά τις όποιες προτάσεις που έχουν υπάρξει από τις ομάδες για περιορισμένο αριθμό φιλάθλων.

Αλλά έτσι είναι… μάλλον στον Πειραιά δεν κολλάει ο κορωνοϊός.

Δείτε φωτογραφίες: 

Πλήρης ανευθυνότητα: Στον Πειραιά δεν κολλάει ο κορωνοϊός!-Ο ένας πάνω στον άλλον (ΦΩΤΟ-VIDEO) Πλήρης ανευθυνότητα: Στον Πειραιά δεν κολλάει ο κορωνοϊός!-Ο ένας πάνω στον άλλον (ΦΩΤΟ-VIDEO) Πλήρης ανευθυνότητα: Στον Πειραιά δεν κολλάει ο κορωνοϊός!-Ο ένας πάνω στον άλλον (ΦΩΤΟ-VIDEO) Πλήρης ανευθυνότητα: Στον Πειραιά δεν κολλάει ο κορωνοϊός!-Ο ένας πάνω στον άλλον (ΦΩΤΟ-VIDEO) Πλήρης ανευθυνότητα: Στον Πειραιά δεν κολλάει ο κορωνοϊός!-Ο ένας πάνω στον άλλον (ΦΩΤΟ-VIDEO) Πλήρης ανευθυνότητα: Στον Πειραιά δεν κολλάει ο κορωνοϊός!-Ο ένας πάνω στον άλλον (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δείτε video: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X