Δεν νίκησε ούτε τον Αρη ο ΠΑΟΚ, 0-0 στην Τούμπα

Δεν νίκησε ούτε τον Αρη ο ΠΑΟΚ, 0-0 στην Τούμπα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Άρη στην Τούμπα και διατήρησε τη δεύτερη θέση.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Κουέστα έδιωξε την κεφαλιά του Μαουρίσιο και ο Μπίσεσβαρ, από κοντά, πλάσαρε στο δοκάρι. Στο 34′ ο ΠΑΟΚ άγγιξε το γκολ όταν ο Τζόλης βγήκε τετ α τετ με τον Κουέστα. Ο Ισπανός έδιωξε, στην επαναφορά ο Ελ Καντουρί πλάσαρε αλλά ο Σόουζα έκοψε πάνω στη γραμμή.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ διατήρησε την υπεροχή του αλλά ο Άρης συνέχισε να αμύνεται σθεναρά. Στο 60′ ο Βαρέλα απείλησε με κεφαλιά Δύο λεπτά μετά ο Ματίγια εκτέλεσε φάουλ με τον Πασχαλάκη να διώχνει. Ο Μπίσεσβαρ στο 66ο λεπτό δοκίμασε το πόδι του με τον Κουέστα να λέει “όχι”. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε πολύ κακό και ο ρυθμός έπεσε δραματικά. Στο 91′ ο Στοχ μπήκε στην περιοχή αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και ο Κουέστα μπλόκαρε.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Μιχάι (77’Στοχ). Ελ Καντουρί (71’Άκπομ), Μαουρίσιο, Ροντρίγκο (77’Βιεϊρίνια), Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (71’Εσίτι), Τζόλης (64’Λημνιός), Σφιντέρσκι.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σόουζα, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Μπακούτσης, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα, Μαρτίνες, Μαντσίνι, Διαμαντόπουλος (95’Τσαγκαλίδης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X