Αρτέτα: «Ελπίζω να παραμείνει στην Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ»

Αρτέτα: «Ελπίζω να παραμείνει στην Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ»
Photo Credits: INTIME

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης- πρόκρισης των «κανονιέρηδων» ήταν ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Άρσεναλ και την νέα σεζόν ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ εξέφρασε σε δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» Μιγκέλ Αρτέτα.

Στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλία, που θα γίνει στο «Γουέμπλεϊ» προκρίθηκε η Άρσεναλ, η οποία επικράτησε με 2-0 της Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του θεσμού.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης- πρόκρισης των «κανονιέρηδων» ήταν ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ, ενώ την φετινή σεζόν διανύει μια από τις καλύτερες χρονιές του σε αυτούς καθώς μετρά 25 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πάραυτα το μέλλον του ιδίου είναι αβέβαιο σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή του στην ομάδα του Λονδίνου, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2021 και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια συζήτηση, ανάμεσα στην διοίκηση και την πλευρά του για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Από την πλευρά του ο Μιγκέλ Αρτέτα σε δηλώσεις που έκανε εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην αγγλική ομάδα.

«Οι καλές και όμορφες στιγμές είναι πάντα καλύτερες από τις κακές. Όπως σας είπα, ο τρόπος με τον οποίο τον κοιτάζω όταν του μιλάω, ακούγεται αρκετά πεπεισμένος. Όμως, προφανώς, εάν μπορεί να δει ότι η επιτυχία και η κατεύθυνση που παίρνουμε είναι η σωστή, νομίζω ότι θα είναι πιο θετικός γι’ αυτό, ναι.

Ελπίζω ότι αυτό θα τον βοηθήσει να είναι πιο πεπεισμένος ότι πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X