Στόιτσκοφ: «Η Μπαρτσελόνα χρειάζεται έναν καλό προπονητή»

Στόιτσκοφ: «Η Μπαρτσελόνα χρειάζεται έναν καλό προπονητή»
Photo Credits: INTIME

Ο Χρίστο Στόιτσκοφ εξαπέλυσε μύδρους κατά του Κίκε Σετιέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαφείς αιχμές για τις προπονητικές ικανότητες του Κίκε Σετιέν άφησε ο Χρίστο Στόιτσκοφ, σε συνέντευξή του στο μεξικανικό μέσο ενημέρωσης TUDN, λέγοντας πως «η Μπαρτσελόνα χρειάζεται έναν προπονητή με νοοτροπία νικητή».

Ο Βούλγαρος παλαίμαχος επιθετικός των «μπλαουγκράνα» τόνισε χαρακτηριστικά ότι η ομάδα της Βαρκελώνης «έχει ανάγκη από έναν προπονητή που θα εμπνεύσει τους παίκτες και θα τους εμφυσήσει την τεχνογνωσία για να νικούν κι όχι να αναζητούν δικαιολογίες στη διαιτησία αν δεν το κάνουν».

Επίσης ο νικητής της «Χρυσής Μπάλας» του 1994 έριξε «σπόντες» και κατά του βοηθού προπονητή, Έντερ Σαράμπια, που πολλάκις έχει απασχολήσει με την άκομψη συμπεριφορά απέναντι σε ορισμένους παίκτες κι έχει προκαλέσει τον εκνευρισμό του Λιονέλ Μέσι σε ουκ ολίγες περιπτώσεις. «Η Μπαρτσελόνα είναι απαραίτητο να διαθέτει ένα τεχνικό επιτελείο που θα έχει καλές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και δεν θα δημιουργεί έριδες» είπε με έμφαση ο παλαίμαχος άσος.

Ο Στόιτσκοφ εξέφρασε, επίσης, τη διαφωνία του με την απόλυση του Ερνέστο Βαλβέρδε μεσούσης της σεζόν. «Αναρωτιέμαι γιατί η διοίκηση έδιωξε τον Βαλβέρδε τον Ιανουάριο κι ενώ η ομάδα ήταν πρώτη στη βαθμολογία στο πρωτάθλημα και δεν τον απέλυσε όταν έχασε με 0-4 στο “Άνφιλντ” τον Μάη του 2019 ή όταν αποκλείστηκε από τη Ρόμα τον Απρίλη του 2018. Το χρονικό σημείο της απόλυσης ήταν καταστροφικό για το σωματείο» είπε ο Βούλγαρος.

Τέλος, ο άλλοτε παίκτης του καταλανικού συλλόγου κατηγόρησε ευθέως τη διοίκηση του Τζοσέπ Μπαρτομέου για το γεγονός πως έχει ξοδέψει περίπου 1 δισεκκατομύριο ευρώ σε μεταγραφές και δεν έχει κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ από το 2015.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X