Αυτοτιμωρήστε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα απόψε, αν είστε μάγκες...

Αυτοτιμωρήστε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα απόψε, αν είστε μάγκες...

Ο Ενωσίτης καταθέτει πρόταση στους... επαναστάτες των social media του ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάζω με μεγάλο ενδιαφέρον τον κόσμο του ΠΑΟΚ να αντιδρά, μετά το φιάσκο των στελεχών της ΠΑΕ.

Ηθελε (στα λόγια) ένσταση της ΑΕΚ, επιδιώκει (στα λόγια) τιμωρία του ΠΑΟΚ για την αδιανόητη γκάφα της ΠΑΕ με τα ληγμένα ιατρικά δελτία 12 (!) ποδοσφαιριστών. Στα λόγια βεβαίως βεβαίως…

Επαναστάτες των social media, των ανακοινώσεων, των απειλών και των δωρέαν… υποσχέσεων για το ήθος και το ύφος του ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ποιοί είναι και τι είναι.

Αν είστε μάγκες εκεί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, πηγαίνετε πριν το αποψινό ματς με τον Αρη και μην αφήσετε την ομάδα να μπει στην Τούμπα. Να αυτοτιμωρηθεί, να χάσει το ματς, να έχει και αφαίρεση βαθμών. Για το γεγονός ότι έκαναν τέτοια γκάφα με ληγμένα δελτία και δεν τιμωρήθηκαν απο καμία ποδοσφαιρική Αρχή. Και μάλιστα το έκαναν για τρία σερί παιχνίδια στα πλέι οφ.

Αλλιώς είστε τσάμπα μάγκες, στα λόγια…

Και θα δεχτείτε και αυτό, όπως δεχτήκατε να αλλάξει ο κανονισμός του ΚΑΠ για να μην πέσετε κατηγορία για τις «κολεγιές» με την Ξάνθη και τα πάρε-δώσε με τους ανιψιούς και τα ξενοδοχεία. Με κυβερνητική παρέμβαση παρακαλώ. Οπως τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν έχει γίνει. Οπως δεχτήκατε και την συνεργασία του Ιβάν Σαββίδη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην αμαρτωλή συνάντηση του Sofitel.

Θα το δεχτείτε και αυτό και θα το βουλώσετε. Ετσι όμορφα και ωραία.

Ο Ενωσίτης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X