FA Cup: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Τσέλσι για το εισιτήριο του τελικού

FA Cup: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Τσέλσι για το εισιτήριο του τελικού
Photo Credits: INTIME

Στον δεύτερο ημιτελικό του FA Cup η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι κονταροχτυπιούνται για το εισιτήριο του μεγάλου τελικού.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον αντίπαλο της Άρσεναλ στο μεγάλο τελικό του FA Cup θα μάθουμε σήμερα στο Γουέμπλεϊ. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με στόχο την πρόκριση στον τελικό του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού.

Οι δύο ομάδες έχουν το στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου Αγγλίας αλλά και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Μάλιστα βρίσκονται πολύ κοντά στο βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς η Τσέλσι είναι στην τρίτη θέση με 63 βαθμούς, ενώ η Γιουνάιτεντ στην πέμπτη με ένα βαθμό λιγότερο. Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και Φρανκ Λάμπαρντ θα παρατάξουν τις καλύτερες δυνατές εντεκάδες, με λιγοστά προβλήματα να απασχολούν τους δύο προπονητές. Αμφίβολοι είναι οι Γουίλιαμς και Σο για τους «κόκκινους διάβολους», ενώ για την Τσέλσι είναι εκτός οι Γκίλμουρ, Καντέ και Τομόρι.

Η σέντρα της αναμέτρησης θα γίνει στις 20:00 στο Γουέμπλεϊ, με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο για τους φιλάθλους των δύο ομάδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X