Μπενφίκα: Ο Ζεζούς θέλει Καβάνι

Μπενφίκα: Ο Ζεζούς θέλει Καβάνι
Photo Credits: INTIME

Μετά την επιστροφή του Ζόρζε Ζεζούς, οι διοικούντες την Μπενφίκα έχουν μεγάλα σχέδια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την επιστροφή του Ζόρζε Ζεζούς, οι διοικούντες την Μπενφίκα έχουν μεγάλα σχέδια για την επόμενη σεζόν. Ο 65χρονος τεχνικός γύρισε στους “Αετούς της Λισαβόνας”, αλλά ζήτησε μεταγραφική ενίσχυση και σημαντική αύξηση του μπάτζετ.

Κι όπως φαίνεται, υπάρχει η διάθεση από την πλευρά των ιθύνοντων της ομάδας να κάνουν πράξη τις επιθυμίες του, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Record”, κινούνται για την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός μένει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν και βρίσκεται στο στόχαστρο της πορτογαλικής ομάδας, η οποία φαίνεται διατεθειμένη να κάνει την υπέρβαση και να τον θέλει στη Λισαβόνα. Προφανώς, δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση, καθώς ενδιαφέρον έχουν δείξε πολλοί σύλλογοι, όπως η Ατλέτικο, η Ίντερ, η Νάπολι, η Νιούκαστλ και η Μπόκα Τζούνιορς.

Την εφετινή σεζόν, ο Καβάνι είχε επτά γκολ και τρεις ασίστ σε 22 αγώνες με την Παρί, στην οποία αγωνιζόταν απ’ το 2013, έχοντας 200 τέρματα και 43 ασίστ σε 301 παιχνίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X