Σετιέν: «Δεν συμφωνώ με τον Μέσι, μπορούμε το Champions League!»

Σετιέν: «Δεν συμφωνώ με τον Μέσι, μπορούμε το Champions League!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, ο Λιονέλ Μέσι δεν μάσησε τα λόγια του, λέγοντας πως αν η Μπαρτσελόνα θέλει να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να αλλάξουν πολλά.

Ο Κίκε Σετιέν ρωτήθηκε για το ξέσπασμα του Αργεντινού, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα μπορεί να στεφθεί Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: “Υπάρχουν στιγμές που όλοι λέμε πράγματα που ερμηνεύονται με κακό τρόπο. Είναι η στιγμή του εκνευρισμού. Υπάρχουν πράγματα στα οποία συμφωνώ με τον Μέσι και όχι με τους άλλους. Συμφωνώ σε αυτό που λέει πως αν παίξουμε όπως με την Οσασούνα και μερικά άλλα ματς, δεν θα καταφέρουμε να κερδίσουμε τίποτα. Ωστόσο, είχαμε επίσης πολύ καλούς αγώνες μέσα στη σεζόν και νομίζω ότι υπάρχει ένα επίπεδο στην ομάδα. Ναι, μπορούμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X