Η Μαρσέιγ δεν βρίσκει ενδιαφερόμενους για τον Μήτρογλου

Η Μαρσέιγ δεν βρίσκει ενδιαφερόμενους για τον Μήτρογλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από έξι μήνες ως δανεικός στην Γαλατασαράι και μία χρονιά στην Αιντχόβεν, ο Κώστας Μήτρογλου επέστρεψε στην Μαρσέιγ η οποία ψάχνει να βρει ομάδα για να τον πουλήσει αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρει.

Ο Έλληνας επιθετικός έχει συμβόλαιο για ακόμα μία χρονιά με την γαλλική ομάδα, η οποία θέλει να τον… ξεφορτωθεί για να μπορέσει να «ελευθερώσει» τα χρήματα του για μία άλλη μεταγραφή. Αλλά λόγω των κακών σεζόν που είχε, δεν υπάρχει κανένας ενδιαφερόμενος για τον Κώστα Μήτρογλου όπως αναφέρει το «Le 10sport» και εδώ είναι το μεγάλο πρόβλημα για την Μαρσέιγ.

Η γαλλική ομάδα σκέφτεται ως… έσχατη λύση την διακοπή της συνεργασίας και την καταβολή αποζημίωσης, με την αναγκαστική παραμονή στην ομάδα και ουσιαστικά την παρουσία του στην… κερκίδα, να είναι η πιο πιθανή επιλογή, αν δεν βρεθεί ενδιαφερόμενος έστω και για δανεισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X