Πατούλης για Ριζούπολη: «Δευτέρα θα δούμε για την άδεια...»

Πατούλης για Ριζούπολη: «Δευτέρα θα δούμε για την άδεια...»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η Περιφέρεια Αττικής να είχε ήδη χορηγήσει άδεια για την διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Όπως όμως έχει γίνει ήδη γνωστό εδώ και λίγες ώρες η Περιφέρεια φαίνεται πως κάνει πίσω, καθώς ο κ. Πατούλης υποστήριξε πως δεν είχε ενημερωθεί.

Ο Γιώργος Πατούλης μιλώντας στον Real FM αναφορικά με την αίσθηση που δημιουργήθηκε ότι έχει ενστάσεις για τη Ριζούπολη και μπορεί να αλλάξει η έδρα του τελικού. Ειδικότερα είπε για:

Την κίνησή του: Αυτή την στιγμή υπάρχει μια ένταση όσον αφορά στο γιατί η Περιφέρεια έδωσε τη δυνατότητα να υπάρξει αυτός ο τελικός. Από τις υπηρεσίες μας δόθηκε η αδειοδότηση. Ο Περιφερειάρχης είναι προϊστάμενος των υπηρεσιών και με αφορμή αυτού του θορύβου, θα δούμε τη Δευτέρα αν σωστά δόθηκε ό,τι δόθηκε (η άδεια). Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Αυτός ο έλεγχος, από τη στιγμή που υπάρχει υπόκωφη ένταση, είμαστε υποχρεωμένοι να το δούμε. Δεν μπορώ να πω ότι οι υπηρεσίες μας δεν πράττουν πάντα το σωστό: άνθρωποι είμαστε. Πρέπει να το ελέγξουμε κι εμείς.

Το σκέλος της ενημέρωσή της: Εάν ήμουν στη θέση των υπηρεσιακών, αυτό θα έπραττα. Θέλω να πιστεύω πως ό,τι έχουν κάνει, το έχουν κάνει ορθά και σωστά. Πρέπει να το δω.

Την συνεργασία του με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής: Το κάθε όργανο είναι ξεχωριστός φορέας και έχει ξεχωριστή ευθύνη. Η Αστυνομία θα δει με το δικό της οπτικό πρίσμα τι θα κάνει. Αυτό που αφορά εμένα είναι η ασφάλεια του γηπέδου και ο τρόπος με τον οποίο εφόσον υπάρχουν οι αδειοδοτήσεις, να είναι στο πλαίσιο του Νόμου.

Το τι θα κάνει εάν δεν αποκομίσει καλή εικόνα: Θέλω να πιστεύω πως ό,τι έχουν πράξει οι υπηρεσίες, το έχουν κάνει σωστά. Αν αυτό δεν έχει συμβεί, προφανώς θα πρέπει να δω νομικά πώς πρέπει αυτό νομικά να έχει διαφοροποίηση. Η άποψή μου είναι ότι κατά το πλείστον δεν μας έχουν εκθέσει οι υπηρεσίες. Αυτό πιστεύω ότι θα έχει συμβεί και στη χθεσινή τους απόφαση (Παρασκευή).

Το εάν βρεθεί στην θέση να κάνει ανάκληση της άδειας διεξαγωγής του τελικού στη Ριζούπολη το κατά πόσον θα παέι στο ΟΑΚΑ ή αλλού: Ας μην προτρέχουμε. Ό,τι είναι θα γίνει με τον σωστότερο δυνατό τρόπο για το όφελος και των φιλάθλων και των παικτών.

Το κατά πόσον μπορεί να ζητήσει επανέλεγχο του γηπέδου της Ριζούπολης: Ας μην προτρέχουμε, ας δούμε τι υπάρχει στον φάκελο και όλα θα γίνουν σε δημόσιο επίπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X