Μεγαλείο από τη μία, γελοιοποίηση από την άλλη…

Μεγαλείο από τη μία, γελοιοποίηση από την άλλη…
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καταγράφηκαν όλα περί της απόφασης της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη, να μην κατατεθεί ένσταση εναντίον του ΠΑΟΚ, με το βαρύ κόστος (αγωνιστικό και οικονομικό) που επέφερε αυτή η απόφαση. Οι απόψεις όλων των συντακτών, αλλά και οι απόψεις του «Ενωσίτικου» κόσμου.

Θυμηθήκαμε και συζητάγαμε αυτές τις μέρες, οι συνάδελφοι που καλύπτουμε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, το βράδυ που η διοίκηση του Πέτρου Στάθη, ενστερνίστηκε τη δικαιολογημένη αγανάκτηση του κόσμου της «Ένωσης», που έβλεπε άλλη μια διαιτητική σφαγή κατά της ομάδας του και υπέρ του ΟΣΦΠ. Εκείνο το βράδυ, ο Πέτρος Στάθης είχε τύχει λαϊκής αποθέωσης από τον δικαιολογημένα αγανακτισμένο κόσμο της ΑΕΚ, αλλά λίγες μέρες αργότερα, το κλίμα είχε αρχίσει να γυρνάει και η ομάδα στιγματίστηκε από την εν θερμώ απόφαση της διοίκησής της.

Την περασμένη Πέμπτη, υπήρξε μεγάλη μερίδα του κόσμου της ΑΕΚ, που πάλι ήταν δικαιολογημένα αγανακτισμένη με τον ΠΑΟΚ και τασσόταν αναφανδόν υπέρ της ένστασης. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν όμως αυτός, που πήρε το βάρος της ιστορικής απόφασης και εκτός όλων των άλλων, διέσυρε το παραμύθι διετίας του ΠΑΟΚ, υποχρεώνοντάς τον, κυριολεκτικά να λουφάξει, εκτός από τη δήλωση, που προς τιμήν του, έκανε ο Κυριάκος Κυριάκος.

Από εκεί και πέρα, πραγματικά το θέμα που προέκυψε, ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση για την ΑΕΚ και τον φίλαθλο κόσμο της. Και φυσικά, όλες οι απόψεις είναι σεβαστές. Αρκεί να εκφράζονται και με σεβασμό στις αντίθετες απόψεις!

«Τσούζει» πολύ τους… απέναντι

Η ιστορία έγραψε, τις δύο λέξεις που γράφει πάντα όταν πρόκειται για την ΑΕΚ ήτοι τιμή και υπερηφάνεια. Κι αυτό… τσούζει τόσο πολύ τους «απέναντι», που προσπαθούν να βρουν τρωτά σημεία στην ΑΕΚ και γελοιοποιούνται ακόμα περισσότερο.

Όπως γελοιοποιούνται και με την κλάψα δίχως τέλος για την έδρα του τελικού! Ενός τελικού, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και με πρωτόκολλα… κορονοϊού! Και θέτουν θέμα ασφάλειας. Αν δηλαδή η Αστυνομία, που δεν θα έχει καν δουλειά για τα εντός γηπέδου, δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια δύο δρόμων προκειμένου να μην φτάσουν οπαδοί των δύο ομάδων στην Ριζούπολη, τότε καλύτερα να το κλείσουν το… μαγαζί.

Ο ΟΣΦΠ δεν ήθελε να γίνει ο τελικός στο πιο ασφαλές γήπεδο της χώρας, που είναι το ΟΑΚΑ, επειδή υποτίθεται ότι είναι έδρα της ΑΕΚ. Τονίζω ξανά ότι μιλάμε για παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών.

Πόσους πόντους είναι το… χορτάρι;

Μετά, δεν ήθελε στην Ριζούπολη επειδή είναι χιλιομετρικά κοντά στην «Αγιά-Σοφιά», που θα είναι έτοιμη σε 14 μήνες! Άκουσα σήμερα από έμπειρο συνάδελφο που καλύπτει το ρεπορτάζ  του ΟΣΦΠ ότι υπάρχουν ενστάσεις και για το πόσο καλά είναι κουρεμένο το χορτάρι! Δηλαδή, πραγματικά γελάνε και οι πέτρες. Έλεος πια!

Πάμε και στο αγωνιστικό. Είναι τρομακτικά δύσκολη η αποστολή της ΑΕΚ, αύριο στο Φάληρο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Μια εβδομάδα πριν, έλεγα στο «σχόλιο της ημέρας» στο enwsi.gr, πως για δύο παίκτες, κάνω τον σταυρό μου, να μην πάθουν τίποτα και να αντέξουν ως το τέλος. Για τον Τσιγκρίνσκι και για τον Λόπες. Τους είχα αναφέρει ξεκάθαρα.

Προφανείς οι λόγοι. Ο Λόπες γιατί είναι ο μοναδικός αριστερός μπακ μετά το «διαζύγιο» με τον Χουλτ και ο Τσιγκρίνσκι γιατί είναι ο πιο έμπειρος και ο πιο αξιόπιστος στόπερ μετά τη φυγή του Βράνιες. Ε, αυτοί οι δύο τραυματίστηκαν και θα λείψουν αύριο από το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ ενώ ο Ουκρανός θα χάσει και τον τελικό!

Μέσα σε όλα δηλαδή, μιλάμε και για όσκαρ γκαντεμιάς. Με τον ΟΣΦΠ πάλι κερδισμένο, όπως και στο πρώτο παιχνίδι των play off, όπου η ΑΕΚ ήταν κυριολεκτικά «μισή» με επτά απουσίες μετά τη ρεβάνς με τον Άρη.

Όταν όμως παίζεις με τον συγκεκριμένο αντίπαλο, δεν μπορείς ούτε να μένεις σε προβλήματα, ούτε σε δικαιολογίες. Μπαίνεις μέσα και… πεθαίνεις, κι ας τον έχεις σε μια εβδομάδα, ξανά απέναντί σου, σε πολύ πιο σημαντικό παιχνίδι. Δεν υπάρχει επιλογή. Με αυτούς, μπαίνεις μέσα και… πεθαίνεις!

Υ.Γ.: Έπεσαν και τα εγκαίνια της νέας στήλης της «ΩΡΑΣ», δηλαδή «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ» για την καταγραφή των δικών σας απόψεων, στο απίστευτο τάιμινγκ της υπόθεσης της μη ένστασης της ΑΕΚ και πραγματικά… χάθηκε η μπάλα! Εκατοντάδες τα μηνύματα! Και μιας που το ανέφερα, θα καταχραστώ λίγο τη φιλοξενία του «αδελφικού» enwsi.gr, γιατί θέλω να σας ευχαριστήσω και προσωπικά για τη μεγάλη σας συμμετοχή. Ήταν μια ιδέα που έπρεπε να βρεθεί τρόπος για να πάρει σάρκα και οστά, ώστε να έχετε βήμα, όλοι οι αναγνώστες της «ΩΡΑΣ» στην εφημερίδα, που εμείς θεωρούμε, πρώτα δική σας και μετά δική μας. Θα περιμένουμε λοιπόν από εδώ και μπρος, τα μηνύματα με τις απόψεις σας, αλλά και τα ερωτήματά σας για οποιαδήποτε απορία θέλετε να σας λύνουμε. Επαναλαμβάνω και από εδώ (όλες τις λεπτομέρειες και τους ακριβείς τρόπους, θα τους διαβάσετε στην «ΩΡΑ»), ότι μπορείτε καθημερινά να στέλνετε τις απόψεις και τις ερωτήσεις και θα τα βλέπετε δημοσιοποιημένα, αποτυπωμένα δηλαδή στο χαρτί, κάθε Τρίτη και κάθε Παρασκευή. Εννοείται ότι μιλάμε για μηνύματα, απόψεις, απορίες, που εκφράζονται με κόσμιο τρόπο και με τον δέοντα σεβασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X