O Δημήτρης Χατζηγεωργίου αποκαλύπτει μετά από ενάμιση χρόνο «Ποιά Γέλασε»

O Δημήτρης Χατζηγεωργίου αποκαλύπτει μετά από ενάμιση χρόνο «Ποιά Γέλασε»

Ένα τεχνικό λάθος κατάφερε να κάνει viral μια φράση του γνωστού σπορτκάστερ της ΕΡΤ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα τεχνικό λάθος κατάφερε να κάνει viral μια φράση του γνωστού σπορτκάστερ της ΕΡΤ, Δημήτρη Χατζηγεωργίου, με το «Ποια Γέλασε» να ακούγεται και αυτό το καλοκαίρι ως μπιτάκι στα μουσικά στέκια.

Το «Ποιά Γέλασε» όμως έγινε και podcast στο pod.gr με παρουσιαστή τον Σωτήρη Βαλάρη. Ένα podcast που φιλοξενεί κυρίως stand up κωμικούς αλλά σε αυτό το τελευταίο επεισόδιο πριν τα μπάνια του Αυγούστου φιλοξενεί τον ίδιο τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου.

Ο Δημήτρης μιλάει για τα 34 χρόνια παρουσίας του στην ΕΡΤ, τις πιο αστείες στιγμές που έχει βιώσει στον χώρο του αθλητισμού, αλλά και στα σπουδαία πράγματα που τον έχουν συγκινήσει αυτές τις δεκαετίες. Ανάμεσά τους και ο θαυμασμός για την γυναίκα του, την Κύπρια παραολυμπιονίκη, Καρολίνα Πελενδρίτου. Τέλος, δεν ξεχνά να αναφερθεί σε έναν από τους πρώτους ανθρώπους που τον βοήθησαν όταν εκείνος έκανε ακόμα την πρακτική του στην ΕΡΤ, την Ρούλα Κορομηλά.

Μερικές από τις ατάκες του στο podcast «Ποια γέλασε»:
«Με αυτές τις δύο λέξεις (Ποιά Γέλασε), έμαθα κι εγώ που είμαι πια κάποιες δεκαετίες πίσω στην δημοσιογραφία και στην ηλικία γενικότερα τι σημαίνει viral. Το δεύτερο σημαντικό που έμαθα είναι ότι το viral δεν αφορά μόνο τους άλλους αλλά μπορεί να αφορά κι εσένα».

«Μεγάλωσα σε άλλες εποχές όπου, αν ήσουν γελαστός ή γελαδερός όπως λέγαμε στο σχολείο, δεν σε έπαιρναν οι καθηγητές με καλό μάτι».

«Θα ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας, αλλά νομίζω θα ήμουν αποτυχημένος. Μου αρέσει γιατί είναι από τα επαγγέλματα που συνδυάζουν επιστήμη και τέχνη».

«Το πρώτο stand up comedy της ζωής μου το είδα στην Ιταλία με έναν απίστευτο κωμικό. Έκανε όλους τους σταρ του ιταλικού ποδοσφαίρου».

«Ο αθλητισμός είναι παγκόσμια έννοια, όπως η θρησκεία. Είναι μέσο έκφρασης, εκτόνωσης , είναι συμβολισμός, είναι σημειολογία. Είναι κάτι περισσότερο από ένα γκολ, ένα καλάθι ή ένα ρεκόρ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X