Γκιλιέρμε: «Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά»

Γκιλιέρμε: «Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως ένα σημαντικό παιχνίδι στο οποίο θέλει τη νίκη και έχει μεγάλο κίνητρο για αυτό παρά το γεγονός ότι έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα παρουσίασε το αυριανό ματς με την ΑΕΚ ο Γκιλιέρμε.

«Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο κίνητρο στο παιχνίδι αυτό. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θέλουμε να γιορτάσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παίζουμε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, είναι καλή ομάδα με ποιότητα, πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα. Αξίζαμε το πρωτάθλημα, δουλέψαμε πολύ για αυτό», ανέφερε ο Βραζιλιάνος άσος και συνέχισε:

«Γνωρίζουμε ότι έχουμε πιο σημαντικούς στόχους από το παιχνίδι αυτό, όπως είναι το Κύπελλο και η Ευρώπη, όμως και αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό και θέλουμε να το κερδίσουμε».

Για τα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ ο Γκιλιέρμε ανέφερε:

«Είναι δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Και τα δύο είναι σημαντικά και θέλουμε να τα κερδίσουμε. Θα αντιμετωπίσουμε διαφορετικά τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά θα προσεγγίσουμε και τα δύο παιχνίδια για να τα κερδίσουμε», τόνισε και κατέληξε μιλώντας για τον τελικό του Κυπέλλου και τον αγώνα με τη Γουλβς:

«Είναι δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, δύο παιχνίδια που παίζονται πολλά για εμάς, θέλουμε να τα κερδίσουμε και τα δύο. Το παιχνίδι της Ευρώπης είναι τελείως διαφορετικό. Είναι σημαντικό για το σύλλογο να έχουμε καλή εικόνα στην Ευρώπη. Είμαι σίγουρος πως και για τα δύο παιχνίδια θα είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X