Ο… Τζέιμι Λάνιστερ του GoT έστειλε μήνυμα στον Μπιέλσα

Ο… Τζέιμι Λάνιστερ του GoT έστειλε μήνυμα στον Μπιέλσα
Photo Credits: INTIME

Μήνυμα από τον ηθοποιό Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου έλαβε ο Μαρσέλο Μπιέλσα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μήνυμα από τον ηθοποιό Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου έλαβε ο Μαρσέλο Μπιέλσα μετά την άνοδο της Λιντς.

Ο τηλεοπτικός «Τζέιμι Λάνιστερ» της σειράς Game of Thrones δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το γεγονός πως τα «παγώνια» επιστρέφουν στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 16 χρόνια, τονίζοντας ότι ήταν ένας διαφορετικός κόσμος τότε που η ομάδα ήταν στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος και δεν δίστασε να εκφράσει την αγάπη του προς τον Αργεντινό μάνατζερ.

Αναλυτικά το μήνυμα του Δανού ηθοποιού προς τον Μπιέλσα

«Γεια σου Μαρσέλο. Πρέπει να είσαι απασχολημένος αυτή τη στιγμή, βλέποντας τις ενδεκάδες της Πρέμιερ Λιγκ τις τελευταίες 5000 μέρες. Αλλά κάνε ένα διάλειμμα Μαρσέλο. Μας ανέβασες! Έγραψες ιστορία με τη Λιντς, απόψε είσαι αθάνατος. Το όνομα, το στυλ σου, τα κατορθώματά σου. Μαρσέλο έχει περάσει τόσος καιρός, μια παιδική ηλικία έχει περάσει από τότε που η Λιντς τίμησε την Πρέμιερ Λιγκ. Τη μέρα που υποβιβαστήκαμε η κόρη μου ήταν μόλις 3 ετών. Κοίτα τη τώρα, μπορεί να οδηγήσει, να ψηφίσει, να πάει στη δουλειά. Είμαστε όλοι τόσο μεγαλύτεροι τώρα. Είναι ένας διαφορετικός κόσμος. Αλλά απόψε μας έκανες να νιώθουμε τόσο νέοι. Ήταν 16 επώδυνα χρόνια. Ένας άντρας ήταν απλά ένα αγόρι όταν δάκρυσε για τον υποβιβασμό. Έδειξες στον Ντάλας, τον Κλικ, και τον Φίλιπς πότε και πώς να πασάρουν. Μετέτρεψες τον Ντάλας σε Σούπερμαν. Ήξερες ότι ο Μπράμφορντ θα σκοράρει επιτέλους. Έδωσες στον Ερνάντεθ αιώνια νιότη. Ελευθέρωσες τον Έιλινγκ. Προπόνησες, εκπαίδευσες, διαμόρφωσες, σχημάτισες την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Μαρσέλο θέλω να ακούσεις αυτό το μήνυμα. Σε αγαπάμε περισσότερο απ’ όσο θα γνωρίζεις ποτέ. Συνεχίζουμε να βαδίζουμε μαζί.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X