Γιδόπουλος: «Σωστά δεν έκανε ένσταση η ΑΕΚ»

Γιδόπουλος: «Σωστά δεν έκανε ένσταση η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο παλιός πρόεδρος της ΑΕΚ, Στράτος Γιδόπουλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο παλιός πρόεδρος της ΑΕΚ, Στράτος Γιδόπουλος, μίλησε στο «Metropolis 95,5» για την «καρυδάτη» απόφαση της Ένωσης να μην κάνει ένσταση σχετικά με τα δελτία υγείας του ΠΑΟΚ.

Όπως ανέφερε μάλιστα, το ίδιο θα έκανε η ΑΕΚ αν στη θέση του ΠΑΟΚ βρισκόταν ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μη ένσταση της ΑΕΚ: «Σωστά. Πολύ σωστά. Έτσι έπρεπε να γίνει. Μια αβλεψία δύο υπαλλήλων δεν μπορεί να κρίνει ένα αποτέλεσμα. Υπάρχουν αντιδράσεις από φιλάθλους της ΑΕΚ αλλά νομίζω ότι είναι το σωστό. Νομίζω ότι η υπερηφάνεια του ΠΑΟΚ δεν θίγεται από κάτι που είναι αυτονόητο. Να βάζουμε κατασκόπους να παρακολουθούν τους παίκτες των αντιπάλων και να δούμε τι λάθος θα κάνουν».

Για τη στάση του Ολυμπιακού: «Και ο Μαρινάκης έχει δίκιο. Όταν ο τέταρτος έχει υποχρέωση να κοιτάξει και να ενημερώσει. Δεν νομίζω ότι είπε πρέπει να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στους δικούς του διαιτητές. Δεν είπε κάτι για τον ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα μεταφέρεται στον Ολυμπιακό. Αφήστε τον. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι. Εκεί υπήρχε θέμα».

Για το εάν θα έπραττε το ίδιο εάν στη θέση του ΠΑΟΚ ήταν ο Ολυμπιακός: «Πιστεύω ότι θα έλεγε το ίδιο. Δεν θεωρώ ότι είναι διπρόσωπος ο Μελισσανίδης. Άσχετα από την κόντρα θα έλεγε το ίδιο. Ακόμη και ο Σαββίδης θα έλεγε ότι εγώ θέλω να κερδίσω στο γήπεδο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X