Σταύρος Καζαντζόγλου: «Η ΑΕΚ πρέπει να γυρίσει σελίδα» (VIDEO)

Σταύρος Καζαντζόγλου: «Η ΑΕΚ πρέπει να γυρίσει σελίδα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου σχολιάζει την «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα!

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου σχολιάζει την απόφαση της ΑΕΚ να μην καταθέσει ένσταση για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να μην πάρει το τρίποντο στα χαρτιά, καθώς σε 12 παίκτες των «ασπρόμαυρων» είχαν λήξει τα δελτία.

Παράλληλα, τονίζει πως η «Ένωση» πλέον καλείται να κοιτάξει την επόμενη μέρα, διότι την Κυριακή αντιμετωπίζει στο Φάληρο τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, ενώ σε μιάμιση περίπου εβδομάδα κοντράρεται μαζί του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το VIDEO από το σημερινό σχόλιο του διευθυντή του ENWSI.GR Σταύρου Καζαντζόγλου:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr θα μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινά της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X