Χειροπέδες στον δράστη της δολοφονίας του Νιγηριανού εκατομμυριούχου - Τον είχε αποκεφαλίσει και διαμελίσει

Χειροπέδες στον δράστη της δολοφονίας του Νιγηριανού εκατομμυριούχου - Τον είχε αποκεφαλίσει και διαμελίσει

Ήταν γνωστός ως ο «Έλον Μασκ της Νιγηρίας»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκ είχε προκαλέσει πριν από λίγες ημέρες η είδηση της ανατριχιαστικής δολοφονίας του Νιγηριανού εκατομμυριούχου, Φαχίμ Σαλέχ.

Σύμφωνα με τους New York Times δράστης είναι ο προσωπικός του βοηθός ο οποίος τον αποκεφάλισε και του έκοψε χέρια και πόδια! Τον 33χρονο βρήκε νεκρό η αδερφή του στο υπερπολυτελές διαμέρισμά του στο Μανχάταν το απόγευμα της Τρίτης.

Η αδερφή του βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα καθώς μέλη του σώματος του αδερφού της ήταν μέσα σε πλαστικές σακούλες και λίγο πιο δίπλα ήταν ένα ηλεκτρικό πριόνι!

Ο 21χρονος βοηθός του θύματος, ο Tyrese Devon Haspil, συνελήφθη και εναντίον του θα απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμούς και για άλλα αδικήματα.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι όλα έγιναν γιατί ο 33χρονος Saleh ανακάλυψε ότι ο βοηθός του του είχε κλέψει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Μάλιστα είχαν κάνει συμφωνία για να μην τον καταγγείλει στις αρχές να του τα επιστρέψει σε δόσεις.

Οι αρχές εκτιμούν ότι η δολοφονία έγινε την Δευτέρα, μια ημέρα πριν ανακαλυφθεί το πτώμα και ότι ο δολοφόνος επέστρεψε την επομένη και διαμέλισε το σώμα του θύματος και καθάρισε τον τόπο του εγκλήματος αλλά δεν πρόλαβε να εξαφανίσει το πτώμα.

Πρώτα τον χτύπησε με όπλο τέιζερ για να τον ακινητοποιήσει και στην συνέχεια τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X