Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης -Συγκλονίζουν οι γονείς του δράστη: «Στεκόμαστε δίπλα στα θύματα»

Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης -Συγκλονίζουν οι γονείς του δράστη: «Στεκόμαστε δίπλα στα θύματα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Αποτρόπαια και πρωτοφανή» χαρακτηρίζουν οι γονείς του 45χρονου, που τραυμάτισε με τσεκούρι υπαλλήλους της ΔΟΥ Κοζάνης, την επίθεση που έκανε ο γιος τους και έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Οι γονείς του δράστη, μέσω ανακοίνωσής τους διά του δικηγόρου τους Ζήση Βρίκου, απευθύνονται στα θύματα και τους συγγενείς τους, με τους οποίους, όπως λένε, είναι οι σκέψεις τους. Εκφράζουν την οδύνη τους για τις πράξεις του γιου τους που κρίθηκε προφυλακιστέος και δηλώνουν συντετριμμένοι.

Ολόκληρη η ανακοίνωση των γονιών του 45χρονου:

«Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν όσα νιώθουμε αυτή την στιγμή, για το αποτρόπαιο και πρωτοφανές έγκλημα που διέπραξε ο υιός μας. Η σκέψη μας είναι αποκλειστικά και μόνο σε εσάς· στα θύματά του και στους συγγενείς τους, που εντελώς αδόκητα, άνευ οποιασδήποτε λογικής εξήγησης και αιτίας, ζείτε πρωτόγνωρες, δραματικές στιγμές.

Μοιραζόμαστε το σοκ, τον πόνο και την αγανάκτηση μαζί σας. Ξέρουμε βέβαια ότι ένας απλός λόγος από εμάς προς εσάς δεν μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση, ούτε ασφαλώς να ανατρέψει μια τέτοια φρικαλεότητα.

Συντετριμμένοι. Αδύναμοι ψυχικά να επικοινωνήσουμε μαζί σας έστω για έναν λόγο παραμυθίας και συγνώμης.

Στεκομαστε νοερά δίπλα σε όλους εσάς, και ενώνουμε τις προσευχές μας, με την ευχή να έχει αποφευχθεί το χειρότερο».

Την ίδια ώρα μέσω του δικηγόρου τους διαμηνύουν πως δεν στέκονται στο πλευρό του γιου τους και πως ο μοναδικός λόγος που επιχείρησαν να τον δουν ήταν για να μάθουν το «γιατί».

Mιλώντας στο kozan.gr, o δικηγόρος Ζήσης Βρίκος, εκπρόσωπος της οικογενείας του 45χρονου δράστη, ανέφερε πως η οικογένειά του δε μπορεί να αποδώσει κανένα κίνητρο και καμιά σύνδεση στον τόπο που επέλεξε και τους ανθρώπους που στοχοποίησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X