Στην ΑΕΚ η Φωτεινού!

Στην ΑΕΚ η Φωτεινού!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άννα Φωτεινού είναι και επίσημα αθλήτρια της ΑΕΚ, με την 34χρονη να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Άννα Φωτεινού. Η 34χρονη (16/07/1986) κεντρικός, ύψους 1,80 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.

Η Άννα Φωτεινού ξεκίνησε την καριέρα της από το Μοσχάτο, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ηλυσιακό (2004-05) και Πειραϊκό (2005-07). Για την επόμενη επταετία φορούσε τη φανέλα των Ιώνων (2007-2014), ενώ ακολούθησε το πέρασμά της από τη Θέτιδα Βούλας. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του Πορφύρα (2016-2020), με τον οποίο ανέβηκε στη Volleyleague και τον οδήγησε έως την 6η θέση της κορυφαίας κατηγορίας της ελληνικής πετοσφαίρισης.

Η Άννα Φωτεινού υπέγραψε το συμβόλαιό της στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου την υποδέχθηκαν ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΚ και Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος, Λευτέρης Αρχόντης, και ο Team Manager του τμήματος, Νίκος Παναγιωτίδης, οι οποίοι και της ευχήθηκαν κάθε επιτυχία με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Άννα Φωτεινού δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω σε ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι η ΑΕΚ. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατό από πλευράς μου για να βοηθήσω να επιτύχουμε όλους τους στόχους μας και αν φτάσουμε ψηλά. Η ΑΕΚ έχει πολύ κόσμο από πίσω της τον οποίο χρειαζόμαστε στο πλευρό μας. Καλώ και εγώ με τη σειρά μου όλο τον κόσμο να είναι δίπλα μας και με τα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2020-21 και με τις ΚΑΡΤΕΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21, αλλά και με το καλό να είναι στο γήπεδο, μόλις αρθούν τα μέτρα που ισχύουν λόγω της πανδημίας“.

Άννα, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X