Τι ώρες θα βλέπουμε τα ματς στο Μουντιάλ του Κατάρ;

Τι ώρες θα βλέπουμε τα ματς στο Μουντιάλ του Κατάρ;
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκεί βέβαια ακόμη, ουδείς ξέρει τι μας ξημερώνει ως τότε με τις… πανδημίες και τους κορωνοϊούς αλλά, η ζωή συνεχίζει. Και οριστικοποιήθηκε ότι το πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, που θα φιλοξενηθεί στο Κατάρ, θα περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες ημερησίως.

Το Μουντιάλ του Κατάρ θα αρχίσει στις 21 Νοεμβρίου 2022 και το εναρκτήριο ματς θα φιλοξενηθεί στο στάδιο «Αλ Μπαϊτ» της πόλης Αλ Κορ ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 18 Δεκεμβρίου 2022 στο χωρητικότητας 80.000 θεατών στάδιο «Λουσάιλ».

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό λοιπόν, το πρώτο –χρονικά- παιχνίδι κάθε ημέρας, στη φάση των ομίλων, θα αρχίζει στις 13:00 τοπική ώρα (άρα 12:00 ώρα Ελλάδας) και τα επόμενα θα ακολουθούν ανά τρίωρο, με τη βραδινή αναμέτρηση να ξεκινά στις 22:00 τοπική (21:00 Ελλάδας).

Με δεδομένες τις μικρές χιλιομετρικές αποστάσεις, καθώς όλα τα γήπεδα θα βρίσκονται μέσα και γύρω από την πρωτεύουσα Ντόχα, οι διοργανωτές ελπίζουν ότι οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθούν και περισσότερους από έναν αγώνες κάθε μέρα.

πηγή dailymedia

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X