«Μελισσανίδης-Σαββίδης συμφώνησαν να γίνει το ματς πριν την σέντρα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!»

«Μελισσανίδης-Σαββίδης συμφώνησαν να γίνει το ματς πριν την σέντρα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!»
Photo Credits: INTIME

Οι Μελισσανίδης-Σαββίδης τα είπαν πριν το ντέρμπι AEK-ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Δημήτρης Μελισσανίδης-Ιβάν Σαββίδης τα… είπαν πριν ξεκινήσει το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, μόλις έγινε αντιληπτό το πρόβλημα με την τεράστια γκάφα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τα δελτία.

Η αδιανόητη… γκάφα του ΠΑΟΚ με τα 12 ληγμένα ιατρικά δελτία έχει μείνει στην ιστορία. Αλλά η ΑΕΚ αποφάσισε να μην κάνει ένσταση, προκειμένου να διεκδικήσει τη νίκη και επιπλέον το -3 του ΠΑΟΚ. Και έτσι άφησε την 2η θέση και τα προκριματικά του Champions League.

Μάλιστα δε, πριν την έναρξη του ματς ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη, με πρωτοβουλία του δεύτερου. Σύμφωνα με το Metrosport, μετά την ενημέρωση του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου στους Βασίλη Δημητριάδη (ΑΕΚ) και Χρήστο Καρυπίδη (ΠΑΟΚ), αυτοί οι δύο μίλησαν με τους δύο ισχυρούς άνδρες των ομάδων τους. Και εν συνεχεία Μελισσανίδης-Σαββίδης μίλησαν μεταξύ τους και συμφώνησαν στο να γίνει κανονικά το ματς.

Ετσι και το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ άρχισε κανονικά. Μάλιστα, τα αφεντικά της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ συνομίλησαν και μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X