ΠΑΟΚ: «Κάποιοι νιώθουν δημόσιοι υπάλληλοι»

ΠΑΟΚ: «Κάποιοι νιώθουν δημόσιοι υπάλληλοι»

Την άποψη πως κάποιοι στον ΠΑΟΚ νιώθουν δημόσιοι υπάλληλοι εξέφρασε ο στενός φίλος του Ιβάν Σαββίδη, Κώστας Καραπαναγιωτίδης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το θέμα που προέκυψε με τις κάρτες υγείας του ΠΑΟΚ μίλησε ο στενός φίλος του Ιβάν Σαββίδη, Κώστας Καραπαναγιωτίδης. Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας εξέφρασε την άποψη πως θα πρέπει να αλλάξουν τα πάντα στον ΠΑΟΚ καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «κάποιοι νιώθουν δημόσιοι υπάλληλοι».

Όσα είπε στο Metropolis 95,5 ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης:

Για το θέμα που προέκυψε με τις κάρτες υγείας: «Ο ΠΑΟΚ δεν θα έπρεπε να έχει κανένα πρόβλημα με τις υπηρεσίες, στην διοίκηση. Ο Σαββίδης έχει βάλει πολλά λεφτά και αρκετοί από εκεί μέσα νιώθουν ως δημόσιοι υπάλληλοι. Υπάρχουν παθογένειες του παρελθόντος, με τους ίδιους ανθρώπους δεν αλλάζεις όμως τα πράγματα. Αποψη μου είναι να αλλάξουν τα πάντα, οι πάγκοι, οι γλάστρες. Εκεί που έφτασε ο Σαββίδης δεν είναι εύκολο να φτάσει κάποιος στην επαγγελματική του διαδρομή.

Οταν βλέπει κάποιος τέτοια προβλήματα όμως, προσπαθούν να φορτώσουν τα προβλήματα στον μεγαλομέτοχο. Ευθύνεται στο γεγονός πως δεν είναι εδώ, αν ήταν εδώ δεν θα γινόντουσαν αυτά. Οταν δημιουργούνται τέτοια προβλήματα κάτι πρέπει να γίνει, κάτι πρέπει να αλλάξει. Εγώ στη θέση του θα τα άλλαζα όλα, θα εκπαίδευα σε 2-3 εβδομάδες το προσωπικό και θα τους έκανα να πετάνε. Υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται για να ασχολούνται 24 ώρες το 24ώρο με τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι μια επιχείρηση τυχαία, ο ΠΑΟΚ έχει κόσμο πίσω του».

Πηγή: metrosport.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X