Καμένα Βούρλα: Σφήκα τσίμπησε οδηγό απορριματοφόρου-Ήταν αλλεργικός και παρέσυρε αυτοκίνητα

Καμένα Βούρλα: Σφήκα τσίμπησε οδηγό απορριματοφόρου-Ήταν αλλεργικός και παρέσυρε αυτοκίνητα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά λίγο τραγικές διαστάσεις θα έπαιρνε ένα ατύχημα που προκάλεσε μία… σφήκα στα Καμένα Βούρλα.

Μία σφήκα τσίμπησε τον οδηγό ενός απορριματοφόρου, ο οποίος είναι αλλεργικός. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο οδηγός άρχισε να λέει στο συνοδηγό ότι δεν αισθάνεται καλά και λιποθύμησε.

Το απορριμματοφόρο ακυβέρνητο αφού χτύπησε τέσσερα αυτοκίνητα ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και σταμάτησε σε ένα δέντρο. Από καθαρή τύχη δεν παρασύρθηκε κάποιος πεζός ή κάποιος εργαζόμενος της καθαριότητας.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο οδηγός δεν είχε τις αισθήσεις του και οι συνάδελφοι του φοβήθηκαν για τα χειρότερα. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έδωσαν αμέσως σήμα για ετοιμότητα σε αλλεργικό σοκ στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και ευτυχώς σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, μετά την ένεση που του έκαναν οι γιατροί, ο οδηγός άρχισε να συνέρχεται.

«Όπως μου είπαν οι άλλοι εργαζόμενοι αρχικά δεν είχε σημάδια ζωής. Από το σημείο τον πήραν αναίσθητο. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους διασώστες του ΕΚΑΒ για τον συντονισμό και φυσικά στους γιατρούς του ΚΥ Καμένων Βούρλων. Το ΚΥ Καμένων Βούρλων μόλις άνοιξε έσωσε μια ζωή γιατί αμφιβάλλω εάν αυτό το περιστατικό θα έφτανε αισίως στη Λαμία», είπε στο LamiaReport ο πρόεδρος της κοινότητας Καμένων Βούρλων Δημήτρης Καραμανώλης.

πηγή reader

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X