Οπαδοί ΠΑΟΚ: «Δεν είναι δεκτή η συγγνώμη, 3η θέση και κούτελο καθαρό θέλουμε!»

Πρέπει να κάνει ένσταση η ΑΕΚ; - Η απάντηση δική σας
Photo Credits: INTIME

Η θέση των οπαδών του ΠΑΟΚ για όσα έγιναν με τα δελτία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε εσωστρέφεια μπαίνει ο οργανισμός του ΠΑΟΚ μετά την μέγιστη γκάφα με τα μη θεωρημένα δελτία που προσκόμισαν οι άνθρωποί του στο ματς με την ΑΕΚ. Η Ενωση του έδωσε ένα «μάθημα». Δεν έκανε ένσταση για την παρανομία τους, αλλά οι οπαδοί της ομάδας από την Θεσσαλονίκη αντιδρούν.

Συγκεκριμένα, το club του ΠΑΟΚ, Μακεδόνες, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:

«Μετά από τη σημερινή ημέρα η οποία είναι μια από τις χειρότερες της νεότερης και όχι μόνο ιστορίας αυτού του τεράστιου σωματίου οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα σαν οπαδοί οι οποίοι έχουμε σχέση ανιδιοτέλειας και αγάπης για το σύλλογο.

Σε μια λιτότατη για το μέγεθος του κάζου ανακοίνωση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. αναφέρθηκε ότι η αντιπαλότητα με αυτούς που στο παρελθόν κάνανε κακό στον Π.Α.Ο.Κ. μας, περιορίζεται πια στις 4 γραμμές του γηπέδου.

Για εσάς που έχετε δημοσιοϋπαλληλική σχέση με την ομάδα που μεταφράζεται σε παχυλούς μισθούς μπορεί και να ισχύει. Για εμάς που ο Π.Α.Ο.Κ. αποτελεί τεράστιο μέρος της ζωής μας δε θα μπορούσε να ισχύσει ποτέ.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι η συγνώμη σας σε μια ανακοίνωση 4 γραμμών δε γίνεται αποδεκτή από εμάς. Αυτό γιατί οι πράξεις σας αφήνουνε λεκέδες στην τεράστια ιστορία του Π.Α.Ο.Κ. που ο λαός του δεν τους αποδέχεται.

Απαιτούμε αν έχετε λίγη τσίπα, να θέσετε τους εαυτούς σας εκτός Π.Α.Ο.Κ. Μετά τους 2 πρώτους να ακολουθήσουν υφιστάμενοι, προϊστάμενοι και συνάδελφοί τους.

Εμείς δε δεχόμαστε καμία στάμπα πάνω μας και σας δηλώνουμε ότι πράξεις που σπιλώνουν και λερώνουν το όνομα του Π.Α.Ο.Κ δε συγχωρούνται.

Υ.Γ. Ιβάν ανάλαβε τις ευθύνες σου και καθάρισε το τοπίο.
Υ.Γ.2. Προτιμάμε τρίτη θέση και κούτελο καθαρό.
Υ.Γ.4. Ο Π.Α.Ο.Κ είναι ο ΛΑΟΣ του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X