Εντυπωσιασμένος με τον Λεμπρόν ο Βόγκελ: «Είναι σε εξαιρετική κατάσταση»

Εντυπωσιασμένος με τον Λεμπρόν ο Βόγκελ: «Είναι σε εξαιρετική κατάσταση»
Photo Credits: INTIME

Ο Φρανκ Βόγκελ έβγαλε το καπέλο στον Λεμπρόν Τζέιμς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φρανκ Βόγκελ έβγαλε το καπέλο στον Λεμπρόν Τζέιμς για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται στις προπονήσεις του Ορλάντο, τονίζοντας πως ο «King» δείχνει σαν να μην έχει βρεθεί σε καραντίνα.

Η φετινή σεζόν είναι μια τεράστια πρόκληση για τον Λεμπρόν Τζέιμς. Στη δεύτερη σεζόν του στους Λος Άντζελες Λέικερς και έχοντας στο πλευρό του τον Άντονι Ντέιβις έχει έναν και μοναδικό στόχο: να κατακτήσει το πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Και αυτή του τη θέληση δεν μπορεί να την σταματήσει ούτε ο κορωνοϊός.

Ο «Βασιλιάς» βρίσκεται στο Ορλάντο, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα των Λέικερς και ετοιμάζεται για την επανέναρξη της σεζόν. Ο Φρανκ Βόγκελ, μάλιστα, ρωτήθηκε για την κατάσταση του Τζέιμς, με τον προπονητή των «λιμνανθρώπων» να στάζει… μέλι.

«Είναι εξαιρετική η κατάστασή του. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως μπόρεσε να παραμείνει σε φόρμα, να παραμείνει έτοιμος και να δείχνει ακριβώς σαν να μην υπήρξε καθόλου διακοπή. Παίζει σε πραγματικά πολύ υψηλό επίπεδο», ήταν τα λόγια του έμπειρου head coach.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X