Μόγια στο enwsi.gr: «Έχουμε πολύ δυνατή ομάδα εφέτος και μπορούμε να παλέψουμε στην Ευρώπη»

Μόγια στο enwsi.gr: «Έχουμε πολύ δυνατή ομάδα εφέτος και μπορούμε να παλέψουμε στην Ευρώπη»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Νάτσο Φλορίδο Μόγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νάτσο Φλορίδο Μόγια μίλησε για την εφετινή χρονιά.

Σήμερα ήταν η πρώτη προπόνηση της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ για την φετινή χρονιά και ο 32χρονος Ισπανός παίκτης της ΑΕΚ, Φλορίδο Μόγια παραχώρησε συνέντευξη στο enwsi.gr και αναφέρθηκε στην εφετινή χρονιά που έρχεται. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την παρουσία πολλών καλών παικτών στο ρόστερ, που συνιστούν μια δυνατή ομάδα για τη νέα χρονιά. Ενώ υπογράμμισε ότι η παραμονή του προπονητή, Δημήτρη Δημητρούλια είναι πολύ θετική.

Αρχικά, είπε: «Το πιο σημαντικό είναι να αγγίξουμε το ίδιο επίπεδο που είχαμε αυτή την περίοδο το συντομότερο δυνατό γιατί είχαμε μια πολύ καλή ομάδα. Αν είμαστε σε αυτό το επίπεδο από την αρχή μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Έχουμε πολύ καλή ομάδα αυτή την χρονιά και παίκτες με διαφορετικό στιλ που μας επιτρέπει να παίζουμε με πολλούς τρόπους. Έχουμε πολύ δυνατή ομάδα φέτος και μπορούμε να παλέψουμε στην Ευρώπη», και πρόσθεσε: «Πρώτα να λειτουργήσουμε σαν ομάδα και μετά να διεκδικήσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Είναι καλό που συνεχίζουμε με τον ίδιο προπονητή γιατί ξέρουμε τι θέλει από μας και αυτό θα μας βοηθήσει περισσότερο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X