Στο «κόλπο» για Λαουτάρο Μαρτίνες και η Σίτι

Στο «κόλπο» για Λαουτάρο Μαρτίνες και η Σίτι
Photo Credits: INTIME

Ο Λαουτάρο διανύει μια εξαιρετική σεζόν με την Ίντερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λαουτάρο διανύει μια εξαιρετική σεζόν με την Ίντερ, έχοντας συνθέσει ένα εκπληκτικό δίδυμο με τον Ρομέλου Λουκάκου και έχει πετύχει ήδη 13 γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Για τον λόγο αυτό, ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται στο «στόχαστρο» αρκετών ομάδων και μία από αυτές είναι η Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να εξετάζει πολύ σοβαρά να καταθέσει πρόταση στη διοίκηση των «νερατζούρι», καθώς βλέπει στο πρόσωπο του Μαρτίνες μία αξιόπιστη λύση για την επίθεση της ομάδας του, προκειμένου να συνθέσει ένα δίδυμο με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς για πολλά χρόνια.

Ο Λαουτάρο είναι ο πρώτος στόχος και της Μπαρτσελόνα για την επόμενη σεζόν και αποτελεί «διακαή πόθο» των Καταλανών για την επίθεσή τους. Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν δίπλα στον Λιονέλ Μέσι τον συμπαίκτη του στην Εθνική Αργεντινής, διότι θεωρούν ότι θα μπορούσε να φτιαχτεί μία δυνατή λάτιν τριάδα με τον Σουάρες.

Ο Μαρτίνες είχε ρήτρα 110 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του μέχρι τις 10 Ιουλίου, η οποία όμως δεν υφίσταται πλέον και έτσι η Ίντερ θα καθορίσει την τιμή του παίκτη. Είναι δηλωμένη η επιθυμία του Αργεντινού να παίξει στο «Καμπ Νόου» δίπλα στον Μέσι και ο παίκτης φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, η διαφαινόμενη «σφήνα» της Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ πιθανό να αλλάξει τα δεδομένα, καθώς το κίνητρό του να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα ίσως πείσει τον Λαουτάρο να πει το «ναι» στους «πολίτες», αν φυσικά κάνουν πράξη την επιθυμία του προπονητή τους.

Το «σίριαλ» Λαουτάρο φαίνεται πως θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X