Παπασταμάτης στο enwsi.gr: «Το αύριο μας ανήκει -Το μεγάλο μας όνειρο τίτλος στην Ευρώπη» (VIDEO)

Παπασταμάτης στο enwsi.gr: «Το αύριο μας ανήκει -Το μεγάλο μας όνειρο τίτλος στην Ευρώπη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

O Σταμάτης Παπασταμάτης στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ στο χάντμπολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αρχή μια νέας σεζόν που αναμένεται με ιδιαίτερη ανυπομονησία έκανε σήμερα η ΑΕΚ. Εχοντας ενισχυθεί τα μέγιστα με «βαριά» και ποιοτικά ονόματα η Ενωση βάζει τον πήχη ψηλά και φέτος. Το παρών σε αυτή τη πρώτη προπόνηση έδωσε ο Σταμάτης Παπασταμάτης.

Ο ισχυρός άνδρας του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, μίλησε στο enwsi.gr για τους στόχους της Ενωσης, το μεγάλο όνειρο αυτής της ομάδας, αλλά και φυσικά το μέλλον της.

«Σας καλωσορίζω όλους σε αυτή την μεγάλη οικογένεια που λέγεται ΑΕΚ. Η φετινή χρονιά ήταν μια περίεργη χρονιά, η οποία μας έδειξε ότι όταν μια ομάδα απορρέει υγεία και είναι οικογένεια, τότε αυτή η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει. Εμείς λοιπόν τα καταφέραμε και κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Πρέπει ωστόσο να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα, εκτιμώ ότι είστε όλοι σας πολύ καλοί αθλητές. Για να είστε και να φοράτε την φανέλα της ΑΕΚ θεωρείται ότι έχετε αξία. Αυτό όμως είναι στη θεωρία γιατί την πράξη θα τη δείξετε στο γήπεδο, γιατί την αξία σας πρέπει να τη δείξετε στο γήπεδο και με σεβασμό στις αξίες που σημαίνει το σήμα που φοράτε στο στήθος».

Για τους καινούργιους είπε: «Θέλω να ξέρετε ότι εμείς ως διοίκηση θα είμαστε κοντά σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε και θα είμαστε δίπλα σας σε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε. Είμαστε όμως αμείλικτοι σε θέματα πειθαρχίας, σοβαρότητας και σε αυτό που εμείς λέμε σεβασμό στο σήμα της ΑΕΚ. Θέλουμε μια χρονιά στην οποία θα δείξουμε το πόσο καλή ομάδα είμαστε και ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα, μεγάλη ομάδα είσαι όταν κατακτάς συνεχόμενα πρωταθλήματα. Παράλληλα θέλουμε μια χρονιά που θα πρωταγωνιστήσουμε και στην Ευρώπη».

«Θέλω σε κάθε παιχνίδι να βλέπω ότι η ομάδα θέλει να φτάσει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της. Υπάρχει πάντα ένας αντίπαλος και θέλω να δείξουμε το πόσο καλύτερη ομάδα είμαστε όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στις πράξεις», πρόσθεσε ο κ. Παπασταμάτης

Ενώ κλείνοντας δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος που ηγούμαι αυτή της ομάδας, με αυτούς τους παίκτες, αυτό το τεχνικό σταφ και τους συνεργάτες μου. Θεωρώ πως θα έχουμε μια πάρα πολύ χρονιά, από πέρσι σας έλεγα ότι τα καλύτερα έρχονται και όντως έρχονται. Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα, τώρα ξεκινούμε να βλέπουμε κάποια πράγματα. Νομίζω πως το αύριο μας ανήκει».

Αποκλειστικές δηλώσεις του Σταμάτη Παπασταμάτη στο enwsi.gr

Σε ερώτηση του enwsi.gr για το αν το όνειρο του είναι η ΑΕΚ να φτιάξει μια δυναστεία απάντησε: «Είναι προφανές και οι μεταγραφές που έγιναν και οι παίκτες που παρέμειναν στόχο έχουν η ΑΕΚ να φτιάξει μια δυναστεία στο χώρο του χάντμπολ, που δεν θα είναι μόνο στα χαρτιά αλλά και στη πράξη».

«Τα καλύτερα έρχονται. Ολόκληρη η ερασιτεχνική ΑΕΚ χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου, χρειάζεται όλοι οι να αγοράσουν κάρτες φιλάθλου και να αποδείξουν με πράξεις τ’ ότι η ΑΕΚ είναι μια τεράστια οικογένεια», ήταν το μήνυμα του προς τον κόσμο.

Για την επόμενη χρονιά και για την κυριαρχία της ΑΕΚ στην Ελλάδα: «Καταρχάς πρέπει να το αποδείξουμε, οπωσδήποτε όλα τα προγνωστικά είναι υπέρ μας αλλά πρέπει να τα κάνουμε πράξη, πρέπει στο γήπεδο να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Το μεγάλο μας όνειρο είναι ένας τίτλος στην Ευρώπη».

Αν πιστεύει πως η ΑΕΚ μπορεί να τραβήξει το ελληνικό πρωτάθλημα και να το κάνει να μοιάσει περισσότερο με τα ξένα απάντησε: «Πιστεύω πως ναι».

Για την ανταγωνιστικότητα στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι ένα δύσκολο θέμα. Η φετινή χρονιά έδειξε ότι οι βασικοί αντίπαλοι της ΑΕΚ πάνε σε μια εποχή λιτότητας, είναι κάτι που εγώ προσωπικά αντιλαμβάνομαι, όμως οι δικοί μας στόχοι είναι διαφορετικοί, εμείς έχουμε έναν στόχο και θα το κυνηγήσουμε. Τα θέματα του ανταγωνισμού δεν εξαρτώνται μόνο από εμάς αλλά και από τις άλλες ομάδες. Βέβαια, το άθλημα έχει ένα πρόβλημα και αυτό είναι η έλλειψη γηπέδων, ελπίζω στο άμεσο μέλλον να το λύσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X