ΑΕΚ: Πολύ δύσκολα προχωράει του Νάνι

ΑΕΚ: Πολύ δύσκολα προχωράει του Νάνι
Photo Credits: INTIME

Δυσκολεύει η περίπτωση του Ματίας Νάνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η υπόθεση του Ματίας Νάνι έπειτα από πολλές ημέρες μελέτης και επαφών για την ΑΕΚ κατά όπως φαίνεται πολύ δύσκολα θα προχωρήσει.

Σύμφωνα με το sdna, μπορεί ο 22χρονος Αργεντινός στόπερ να καλύπτει σε μεγάλο βαθμό τα αγωνιστικά κριτήρια των «κιτρινόμαυρων» για την μετάγγιση νέου αίματος στον κεντρικό άξονα της αμυντικής γραμμής, ωστόσο η υπόθεση της μεταγραφής του περνάει από…σαράντα κύματα.

Κάτι τα τροφεία που δικαιούται η Λανούς, κάτι τα χρήματα που έχει να λαμβάνει ως αποζημίωση η Ρόμα και κάτι εσχάτως οι εμφανίσεις κι άλλων προσώπων (εκτός από τους ατζέντηδες του παίκτη) που διεκδικούν χρήματα από την επόμενη μεταγραφή του Νάνι, αυτομάτως δημιουργούν μεγάλο μπλέξιμο στην υπόθεση και μοιραία αποθαρρύνουν την ΑΕΚ που σταδιακά δείχνει να αποσύρεται.

Εκτός πάλι κι αν αλλάξει κάτι θεαματικά, κάτι πάντως που δύσκολα θα συμβεί με τους «κιτρινόμαυρους» να ετοιμάζονται να κάνουν delete στον Νάνι από την καλοκαιρινή transfer list και να επικεντρωθούν σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X