«Τρελαμένος» ο Καρέρα, για να μη χαθεί η ευκαιρία του Champions League

«Τρελαμένος» ο Καρέρα, για να μη χαθεί η ευκαιρία του Champions League
Photo Credits: INTIME

Η αγωνία του τεχνικού της ΑΕΚ για να κερδίσει τη δυνατότητα να φτιάξει το μέλλον της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από την παρανομία του ΠΑΟΚ με τα δελτία στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ και όχι μόνο!

Από χθες το βράδυ που έσκασε η… βόμβα με την γκάφα του ΠΑΟΚ, άπαντες περιμένουν τι θα πράξει η Ένωση. Το ίδιο φυσικά περιμένουν και οι παίκτες, όπως φυσικά και ο Μάσιμο Καρέρα.

Μαθαίνοντας τις νέες εξελίξεις και το τι θα συμβεί, αν η ΑΕΚ κάνει ένσταση και τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, ο Ιταλός τεχνικός ήταν ξεκάθαρος, μιλώντας στους συνεργάτες του.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έλεγε πως θα πρέπει ο σύλλογος να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του, να σφραγίσει τη 2η θέση και μετέπειτα να παίξει στα προκριματικά του Champions League.

Τόσο χθες το βράδυ, ως τις πρώτες πρωινές ώρες, όσο και σήμερα από το πρωί, ο Καρέρα ρωτά συνεχώς ποια είναι η εξέλιξη και περιμένει την απόφαση της διοίκησης, ελπίζοντας πως θα είναι θετική.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι παίκτες της Ένωσης που βλέπουν μπροστά τους μια μεγάλη ευκαιρία να παίξουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και φυσικά να εξαργυρώσουν τους κόπους μιας τεράστιας χρονιάς.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X