ΑΕΚ: Ενσταση σημαίνει... Champions League!

Εικόνες από το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Τι σημαίνει για την ΑΕΚ η κατάθεση ένστασης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη γκάφα του ΠΑΟΚ με τα μη θεωρημένα δελτία 12 παικτών τα πάντα βρίσκονται στον… αέρα όσον αφορά στη 2η θέση που δίνει το δυνατό εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Μέσα στην ημέρα οι ιθύνοντες της ΑΕΚ θα αποφασίσουν αν θα κάνουν ένσταση ή όχι. Και είναι δεδομένο ότι αν γίνει ένσταση, θα δικαιωθεί αυτόματα, καθώς η παράβαση του ΠΑΟΚ δεν αμφισβητείται και είναι τεράστια.

Ο ΠΑΟΚ προτίμησε να ρισκάρει και να παίξει με 12 μη δηλωμένους παίκτες, αλλά το ρίσκο δεν του βγήκε όπως στα προηγούμενα ματς των πλέι οφ από τις 5 Ιουλίου και μετά και πλέον… κρατιέται από τι απόφαση θα πάρει ΑΕΚ, παρακαλώντας να μην γίνει ένσταση του αγώνα.

Η ΑΕΚ αυτόματα Champions League και στο… βάθος 10 εκατ. ευρώ

Από την απόφαση που θα πάρει η ΑΕΚ διακυβεύονται πάρα πολλά. Ένα κομμάτι είναι το ηθικό. Ο ΠΑΟΚ παρανόμησε ηθελημένα και αν σκεφτούμε τι συμβαίνει τα τελευταία τρία χρόνια και όσα λέγονται από τη Θεσσαλονίκη περί κλεφτών, ληστειών κτλ, θα έπρεπε να είχε ληφθεί ήδη απόφαση για ένσταση.

Επίσης, αν η ΑΕΚ κάνει ένσταση θα σφραγίσει τη 2η θέση, έναν μεγάλο στόχο που είχε από το ξεκίνημα των πλέι οφ. Με τα δεδομένα όπως είναι φέτος με τον κορωνοϊό, η Ένωση θα παίξει ένα ματς στον 2ο προκριματικό με μία εκ των Ραπίντ, Πλζεν, 2η Τουρκίας και έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί στον 3ο προκριματικό. Κάτι που σημαίνει πως αν αποκλειστεί εκεί έχει σιγουρέψει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League.

Οπότε, γίνεται εύκολα αντιληπτό τι θα σημαίνει αν η ΑΕΚ κάνει ένσταση, για το μέλλον του club και με ότι αυτό συνεπάγεται για τα έσοδα (min. 10 εκατ.) και το πρεστίζ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X