O T-REX έκανε «ντου» σε δελτίο της ΕΡΤ (VIDEO)

O T-REX έκανε «ντου» σε δελτίο της ΕΡΤ (VIDEO)

Ένας «δεινόσαυρος» έκανε την εμφάνισή του σε δελτίο της ΕΡΤ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτο σκηνικό εξελίχθηκε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με έναν «δεινόσαυρο» να μπαίνει στο πλάνο της κάμερας και να κλέβει την παράσταση!

Συγκεκριμένα, στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ η παρουσιάστρια Αλεξάνδρα Δουβαρά έκανε ζωντανή σύνδεση με τη Χαλκιδική. Στο ρεορτάζ ήταν η Εύα Κουσιοπούλου για να μεταφέρει τα δρώμενα στην κατασκήνωση με θέμα που έχει προκύψει με τον κορονοϊό.

Την ώρα λοιπόν που η δημοσιογράφος μιλούσε, αναλύοντας το ρεπορτάζ, ξαφνικά εμφανίστηκε στο πλάνο ένας δεινόσαυρος! Ένας T-Rex βγήκε από την πόρτα και άρχισε να τρέχει, πηγαίνοντας από τη μία πλευρά στην άλλη.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων βλέποντας το απροσδόκητο συμβάν, το προσπέρασε χωρίς να το σχολιάσει και συνέχισε κανονικά στη ροή του θέματος της κατασκήνωσης στην οποία έχουν εντοπιστεί δύο κρούσματα κορονοϊού, αλλά και ένας… δεινόσαυρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X