Κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία οι διαιτητές των προηγούμενων ματς του ΠΑΟΚ

Κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία οι διαιτητές των προηγούμενων ματς του ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Που δεν πρόσεξαν τα 12 δελτία των παικτών του ΠΑΟΚ που δεν ήταν θεωρημένα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tα δελτία 12 παικτών του ΠΑΟΚ δεν ήταν θεωρημένα από τις 30 Ιουνίου κάτι που σημαίνει ότι οι διαιτητές των προηγούμενων τεσσάρων αναμετρήσεων του Δικεφάλλου κινδυνεύουν με τιμωρία.

Για την ακρίβεια κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία οι ρέφερι των αγώνων με την ΑΕΚ (01/07), τον ΟΦΗ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Στο ματς την ΑΕΚ που έγινε την 1η Ιουλίου άρχοντας της αναμέτρησης ήταν ο Ιταλός Μάρκο Ντι Μπέλο με τέταρτο τον Δημήτριο Καραντώνη (Ημαθίας) και σε αυτό με τον ΟΦΗ πρώτος ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης) και τέταρτος ο Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων).

Σε εκείνο με τους πράσινους πρώτος διαιτητής ήταν ο Νταμίρ Σκόμινα και τέταρτος ο Γιώργος Τάσσης (Ηπείρου), ενώ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν οι Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) και Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς).

Ποια είναι η ποινή που προβλέπεται για τους διαιτητές; Σύμφωνα με το εδάφιο γ της τρίτης παραγράφου του Άρθρου 18 κινδυνεύουν με απαγόρευση διεύθυνσης αγώνων για τουλάχιστον τρεις μήνες: “Σε περίπτωση παραβίασης των ως άνω ο διαιτητής τιμωρείται από το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο με ποινή απαγόρευσης διεύθυνσης αγώνων για τουλάχιστον 3 μήνες”.

Να αναφέρουμε ότι οι ομάδες που αντιμετώπισαν τον ΠΑΟΚ σε αυτά τα ματς δεν έχουν δικαίωμα έφεσης, αφού έχουν παρέλθει οι 48ώρες από την τέλεση των αγώνων τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X