ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Πολύ τακτική και πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο»

Εικόνες από το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει μείνει στο 0-0 στο πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ, με το παιχνίδι να είναι αρκετά κλειστό και δεν υπάρχουν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Μένει το δεύτερο ημίχρονο για φτάσει η ΑΕΚ στη νίκη που θα την ανεβάσει ξανά στη 2η θέση της βαθμολογίας και θα βρίσκεται σε τροχιά Champions League.

Διαβάστε το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ παίζει ανοιχτά, αφήνει χώρους και δεξιά έχει τεράστιο πρόβλημα με τον Παουλίνιο να απουσιάζει αμυντικά προσφέροντας στον ΠΑΟΚ δυνατότητες να επιτεθεί. Η ΑΕΚ έχει σποραδικά καλά διαστήματα και αυτά από ατομικές εμπνεύσεις του Μάνταλου δεξιά. Κορυφαίος για την ΑΕΚ ο Οικονόμου που έχει κόψει πολλές και σημαντικές φάσεις. Αλλά επιθετικά η ΑΕΚ είναι ακίνδυνη, πέραν 1-2 φάσεων. Μην ξεχνάμε, μιλάμε για έναν αγώνα που η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε. Το 3-4-3 «μάτι» στον ΠΑΟΚ κάνει αμυντικά τη δουλειά, όχι επιθετικά. Πολλά εύκολα λάθη από τους χαφ της ΑΕΚ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Ο ΠΑΟΚ παίζει για δύο αποτελέσματα και κρατάει μπάλα ψάχνοντας να χτυπήσει στην κόντρα. Η ΑΕΚ «πονάει» και πάλι στον άξονα όπου η απουσία του Μάνταλου είναι εμφανέστατη με αποτέλεσμα να χωλαίνει στην κυκλοφορία. Θα πρέπει να ανεβάσει στροφές η «Ένωση» για να μπορέσει να βάλει δύσκολα στον αντίπαλό της, συν το ότι λόγω της «πίεσης» για τη νίκη, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική στα μετόπισθεν στο β’ ημίχρονο.

Σταύρος Καζαντζόγλου: Παιχνίδι τακτικής, με αλληλοεξουδετέρωση των ατού της κάθε ομάδας, πολλά φάουλ και χωρίς κανένα ρυθμό. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Ο Καρέρα εκεί θέλει να έχει το παιχνίδι, να είναι μέσα ως το φινάλε και να ψάξει τη στιγμή του. Ποντάρω στον Μάνταλο που δείχνει σε εξαιρετική μέρα, θεωρώ πως με λίγη περισσότερη πίεση η ΑΕΚ θα λυγίσει την άμυνα του ΠΑΟΚ.

Κώστας Τσίλης: Η επιλογή του Καρέρα ήταν σχήμα «φωτοτυπία» σ’ αυτό του ΠΑΟΚ. Όχι απλώς με τριάδα στην άμυνα, αλλά με 3-4-3. Για να λειτουργήσει καλά αυτός ο σχηματισμός, πρέπει να πάνε πολύ καλά οι δυο ακραίοι, αλλά και τα δυο αμυντικά χαφ. Από το 25ο λεπτό και μετά, κανείς απ’ αυτούς τους τέσσερις δεν πήγαινε καλά. Ειδικά οι δυο ακραίοι. Και ο ΠΑΟΚ άρχισε να πατάει καλύτερα. Ευτυχώς είναι σε καλό βράδυ τα τρια στόπερ. Αλλά σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξει στο δεύτερο ημίχρονο.
Πάνος Λούπος: Λογικό να παίζουν συγκρατημένα και οι δύο ομάδες. «Τελικός» είναι. Tο άγχος υπάρχει και οδηγεί σε λάθη. Πρέπει να ανεβάσει απόδοση ο Ολιβέιρα, για να τον νιώσει πολύ περισσότερο η άμυνα του ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X