ΟΦΗ - Ολυμπιακός 1-3: Εύκολο πέρασμα από την Κρήτη

ΟΦΗ - Ολυμπιακός 1-3: Εύκολο πέρασμα από την Κρήτη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Κρήτη εύκολα, καθώς νίκησε 3-1 τον ΟΦΗ.

Όσον αφορά στην εικόνα του ματς, το γεγονός ότι ήταν απολύτως αδιάφορο βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες, αποτυπώθηκε σε όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο, όπως επίσης και στις πάρα πολλές αλλαγές από τους δύο προπονητές στο αρχικό σχήμα. Το παιχνίδι, σε τακτικό τουλάχιστον επίπεδο, απλοποιήθηκε σε τεράστιο ποσοστό μετά το γρήγορο γκολ του Ολυμπιακού, αφού από το δεκάλεπτο και μετά οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν.

Μετά το 0-1 με το εύστοχο πέναλτι του Φορτούνη στο 10′, ο Ραντζέλοβιτς ήταν αυτός που διπλασίασε τα «ερυθρόλευκα» τέρματα στο 28′ έπειτα από ασίστ του Καφού στην αντεπίθεση.  Στο φινάλε του πρώτου μέρους, ο Ολυμπιακός είχε 10 τελικές έναντι 3 του ΟΦΗ, ενώ η κατοχή μπάλας ήταν στον 55% υπέρ των Κρητικών.

Από τα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου φάνηκε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να διατηρήσει τον έλεγχο του αγώνα. Μετά από δύο καλές στιγμές και ένα δοκάρι του Μπουχαλάκη, τελικά η ομάδα του Μαρτίνς βρήκε και το τρίτο γκολ που σφράγισε οριστικά το υπέρ της αποτέλεσμα. Ήταν η φάση του 61ου λεπτού όταν ο Ελ Αραμπί έδωσε μπαλιά «πάρε-βάλε» για τον Φορτούνη και αυτός εκτέλεσε τον Γουόλι για το 0-3.

Ο Δεληγιαννίδης κατάφερε απλώς να μειώσει στο τελικό 1-3 με έξυπνο απευθείας φάουλ, με τον Ολυμπιακό να επεκτείνει τουλάχιστον το εκτός έδρας αήττητο στα 23 ματς πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X