Θάνος Τσίμπος: «Η ΑΕΚ είναι φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου» (VIDEO)

Θάνος Τσίμπος: «Η ΑΕΚ είναι φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Θάνος Τσίμπος αναλύει την επικαιρότητα γύρω από την μπασκετική ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου στο BCL.

Σήμερα ήταν η κλήρωση για το BCL και η ΑΕΚ είναι το φαβορί για την πρώτη θέση. Η «Ένωση» θα βρεθεί αντιμέτωπη στον τέταρτο όμιλο με την Μπάμπεργκ, ενώ η τρίτη ομάδα που μπήκε στον όμιλο της Ενωσης ήταν η Χαποέλ Χολόν από το Ισραήλ. Τέταρτη ομάδα του ομίλου είναι η τουρκική Καρσίγιακα. Η πέμπτη ομάδα του ομίλου είναι η ισπανική Μπιλμπάο που συμμετέχει για πρώτη φορά στη διοργάνωση, με την γαλλική Σολέ να μπαίνει στη συνέχεια στον όμιλο. Τέλος, η Φορτιτούντο Μπολόνια έγινε η έσχατη ομάδα που μπήκε στον όμιλο της ΑΕΚ.

Αν και είναι ακόμα αρχή, η ΑΕΚ προσπαθεί να κρατήσει τον βασικό της κορμό και παράλληλα να σχεδιάσει τον μεταγραφικό της άξονα για του χρόνου, έχοντας ήδη αποκτήσει τον Γιανίκ Μορέιρα. Επειτα, η «Ένωση» μπαίνει στο κλειστό γήπεδο των Λιοσίων από τη νέα σεζόν και πλέον αποκτά για τα επόμενα χρόνια τη… δικιά της έδρα.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το VIDEO από το σημερινό σχόλιο του αρθρογράφου του ENWSI.GR Θάνου Τσίμπου:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr θα μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινά της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X